2777
2789
عنوان

از غذاهای تکراری خسته شدم

497 بازدید | 37 پست

لطفااگر غذایی که طعم جالب داره بلدین بگین

آبگوشت دمپخت ماکارونی قیمه قرمه استانبولی عدس پلو لازانیا پیتزا جوجه کباب کتف و بال کباب پر یاکوبیده ... کلا منومون همینه . عدسی ... سیب زمینی . الویه ... 

چیزجدید بگین حتی مال کشورای دیگه باشه 

خدا کافیست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پاستا چیکن افردو

پیتزای چیکن آلفردو

سالاد ماکارونی

استیک مرغ یا گوشت با سس قارچ

مرغ سوخاری

یه جور مرغ هم هست، مرغ آب‌پز شده رو ریش ریش کن

بعد پیاز سرخ کن مرغ ریش شده رو بریز توش، بعدشم زرشک و زعفرون و تمام

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

خورشت خلال

قیمه نثار

میرزا قاسمی

کشک بادمجون

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

برو سمت غذا ها خیلی سالم چیزهایی مثل نرگسی آبدوغ خیار بورانی بادمجان و اسفناج کال جوش ماستابه آش دوغ دل مرغ منم رژیم اینا قرار برنامه شام من باشه

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
اخری بانون میخورن؟

نه با برنج خوشمزه میشه

بریز روی برنج