2777
2789
عنوان

بتای مشکوک.بعدهم پریودی

260 بازدید | 22 پست

سلام.من تقریبا۷ساله نازایی دارم باعلت ناشناخته.یعنی همه چی خوبه وعلتش کشف نشده.دوبارهم چندسال قبل حامله شدم طبیعی که همون اول سقط شد.الانم ۲ماه قبل ای یوای کردم که روز۱۴بعد آی بتام۷وروز۲۰شده بود۱۹/۶۶ وبعدیک هفته هم پریودی.بازاین ماه هم دوباره آی یوای کردم که امروزروز۱۶آی بودوبتام۱۰بود.

آیاکسی مثل من بوده که مشکلش حل شده باشه.به من بگه چیکارکنم؟؟؟مشکلم چیه؟؟؟ ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مرکزنوین میرم تومشهد.خیلی معروفه.ولی احساس میکنم خیلی وقت نمیزارن چون سرشون شلوغه

اگه اضافه وزن داری لاغر کن

متفورمین میخوری؟

رحمت اسپرم کش نیس؟

عکس رنگی انداختی؟

خدایا عاشقتم

من ای وی اف کردم روز ۱۴ بتام ۲۲ بود روز ۱۹ شد ۲ کلا اعصابم خرده دیگه اون ادم سابق نشدم 

خدایا دو بار تو این شش ماه دل منو شکوندی اما دل مامانای منتظر دیگه رو نشکون کفر نمیگم اما اعتقادم ضعیف شد کلی باهات راز و دل کردم کلی التماست کردم کلی گریه کردم آخرش نشد یعنی اصلا نشنیدی ببخشید اما واقعا دیگه هیچی نمیگم الهی هیچ مادر ای وی افی نتیجه منفی نگیره سخته بخدا سخته 
اگه اضافه وزن داری لاغر کن متفورمین میخوری؟ رحمت اسپرم کش نیس؟ عکس رنگی انداختی؟

آره ۴یا۵کیلواضافه وزن دارم.داروهم که هرچی دکترمیده استفاده میکنم.خداروشکرتخمکهام خوبه.تنبلی چیزی هم ندارم.ازاسپرم کش بودن رحم هم اطلاعی ندارم آخه دکترم تاحالااونوبرسی نکرده.عکس رنگی هم دوبارتاحالاانداختم.خداروشکراونم کوچکترین مشکلی نداشته.به دکترم گفتم هرآزمایش یاچیز دیگه ای لازمه بگه که انجام بدم.نمیدونم چرانمیده ومیگه که کافیه همینا.راستی آزمایش ذخیره تخمدان هم دادم اونم خوبه.فقط نمیدونم چراخدانمیخواد

آره ۴یا۵کیلواضافه وزن دارم.داروهم که هرچی دکترمیده استفاده میکنم.خداروشکرتخمکهام خوبه.تنبلی چیزی هم ...

دکتر وسیله س تو فقط لاغر کن بعدش توکل کن به خدای مهربون.

خدایا عاشقتم