2777
2789
عنوان

مادرم از شوهرم بد میگه همش

94 بازدید | 13 پست

ما یدونه تو خاندانمون فرنگیس داریم. این فرنگیس تو ۱۷ سالگی با یکی دوس شد فرار کرد از خونه آخرش شوهرش خیانت کرد دست بزن داشت فقیر بود جدا شد. 

من الان ۳۱ سالمه خودم با یکی دوس شدم. ۱۱ سال باهاش بودم همه جوره شناختمش بعدم ما یه شغل داریم که همه حسرتشو میکشن اسم من و شوهرمو تریلی بار نمیکشه. 

مادرم میگه شوهرتو تو آدم کردی از این به بعد قراره تو بخری اون پزشو بده. یا میگه توام مثل فرنگیس میشی آخرش. 

میگه تو رفتی تو زندگیش شوهرت آدم شد وگرنه گدا بود. 

خدا شاهده شریک بودیم بیشتر کار رو دوش شوهرم بود. ولی اون موقع دوست بودیم مادرم نمیدید زحمتای شوهرمو. حقیقتش میخوام کلا قطع ارتباط کنم با مادرم فقط دوس داره میونه منو با شوهرم بزنه. منو پر کنه

همون قطع ارتباط کن وگرنه زندگیت خراب میشه سر هیچ و پوچ

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

حسادت نمیکنه؟؟

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک نکنید چون اسمش مادره خودشم واقعا مادره 

هرکی زایید اسمشو گذاشتن مادر درحالی ک سیاستی بیش نیست این اراجیف خیلی جاها ن همه آنا یه سری زاینده ها ب دخترشون علنا حسادت میکنن 

توهم اسی مادرت علنا حسادت میکنه وگرنه تو باشی دلت میاد ب دختر فرضیت همچین حرفی بزنی؟ 

کات کن 

همون قطع ارتباط کن وگرنه زندگیت خراب میشه سر هیچ و پوچ

دلمم نمیاد هی میگم کسی رو نداره برم یه کمک بکنم چیکار بکنم. 

اون روز رفتم دیدم داره ترشی درست میکنه رفتم کمکش 

برگشته میگه توام شبیه فرنگیس میشی آخرش 

جدا هم بشم میخواد بشینه گریه کنه وای اولادم بد از آب دراومدن من خیر و صلاحشو میخواستم منو به خاطر یه پسر طرد کرد

حسادت نمیکنه؟؟

نمیدونم آخه چرا باید حسادت کنه از همون اول میدونست دوس پسر دارم 

اون موقع ها وضع مالی مون خوب نبود هی میگفت پسره گدا هست پولدار نیست کسر شانمونه 

الان که دستش به دهنش میرسه هم میگه تو آدمش کردی

متاسفم اینو میگم ممکنه حسادت هم باعث رفتارش شده باشه. 

شما باید در هرحال احترام مادر رو نگه دارید اما اجازه نده در رابطه با شوهرت حرف نامربوط بزنه. 

عزیزم مادر دُر گرانبها و نایاب هست 

مثل همسایه ودوست و آشنا نیست مه کات کنی

یا ندیده بگیریش. 

خط قرمز مشخص کن براش در نهایت احترام... فقط همین. 

[خدایا منو ببخش برا همه درهایی که زدم ولی خونه تو نبود] 

فک نکنید چون اسمش مادره خودشم واقعا مادره هرکی زایید اسمشو گذاشتن مادر درحالی ک سیاستی بیش نیست این ...

آخه حسادت چی 

اوایل من و شوهرم هیچی نداشتیم خواست پا پیش بزاره مادرم شروع کرد که اره این گداست بی سر و پاعه بهت خیانت کرده. در حالی که خیانت و اینا نکرده بود

الان وضعمون جوریه که احتمال حسادت هست ولی قبلا معمولی هم نبودیم حتی باز همچین حرفایی میزد. قبول دارم مادر نیست ولی حسادت هم نمیکنه نمیدونم چیه اصلا

متاسفم اینو میگم ممکنه حسادت هم باعث رفتارش شده باشه. شما باید در هرحال احترام مادر رو نگه دارید اما ...

چیکارش کنم؟ باهاش قهر کردم بهش با زبون خوش گفتم با زبون ناخوش گفتم بازم میشینه یه چیزی میپرونه

چیکارش کنم؟ باهاش قهر کردم بهش با زبون خوش گفتم با زبون ناخوش گفتم بازم میشینه یه چیزی میپرونه

وقتی میخواد درباره شوهرت حرف بزنه. یه عذرخواهی کن پاشو برو. 

از برنامه هات و کاراتون و هدیه هاش و محبت هاتون حرفی نزن. 

خودت در نهایت احترام با همسرت رفتار کن. 

[خدایا منو ببخش برا همه درهایی که زدم ولی خونه تو نبود] 

وقتی میخواد درباره شوهرت حرف بزنه. یه عذرخواهی کن پاشو برو. از برنامه هات و کاراتون و هدیه هاش و محب ...

چقدر آرامش تو لحن صحبتتون هست دلم خیلی آروم گرفت و راهکار عالی هم دادین. اینو من تا حالا امتحان نکرده بودم همش حرفاشو گوش میدادم و دلم میشکست و جواب میدادم ولی بهم میریختم. بعد از این باید همین کار رو بکنم عالی بود

آخه حسادت چی اوایل من و شوهرم هیچی نداشتیم خواست پا پیش بزاره مادرم شروع کرد که اره این گداست بی سر ...

لابد خودشیفته است و چون اولش از شوهرت خوشش نیومده و گفته مخالفه الانم از عمد و سر لجبازی میخواد موضعش حفظ کنه

آدمای خودشیفته اینجورین عقده دارن بگن دیددی من درست گفتم

اره خود شیفته اس خیلی زیادم خودشیفته

خب همیییین 

فقط بهت بگم رابطتو یا کامل قطع کن یا اگه نمیتونی کمش کن اون موقع ببین چقدر آرامش داری

آدمای خود شیفته از نظر من نرمال نیستن هم بد ذات هم خیلیییی حسودن و هم هرکی عین خودشون نباشه رو علنا روانی میکنن به معنای تمام بسته به دوز خود شیفتگیشون