2777
2789

وای اینقدر خوشمزه بود پر از مواد اصلا یادش میفتم دهنم آب میفته 😢

من غروب همه آفاق جهانم تو چرا اخترِ شامم نشدی؟ 💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۴تا گوجه بزن 

۱ قاشق رب گوجه 

پیاز و لوبیاسبز رو خوب تفت بده 

لوبیا سبزش زیاد باشه خوشمزه میشه

گوشت چرخ کرده هم بزن 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

سلف دانشگاه که بدتره.سبزی هاش علف های دانشگاست و هرچی جک وجونور گیر میارن تو غذاها میرزن . رستوران ک ...

با همین توهمات که بقییه دانشجوها فقط جو میدادن ۴ سال دانشگاه رو سر کردم 😆😆😆😆

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

سلف دانشگاه که بدتره.سبزی هاش علف های دانشگاست و هرچی جک وجونور گیر میارن تو غذاها میرزن . رستوران ک ...

حتما دانشگاه داغون بودی ما اون موقع سلف دانشگاهمون هم تمیز بودن هم غذاهاش خوشمزه 

بعد هم من این تاپیک با حس خوب زدم حق نداشتی این مدلی حالمو بد کنی 

من خودم پای سوسک توی خوراک قارچ دانشگاه دیدم از اون روز دلم بد شد

متاسفم به خاطر تجربه بدت لابد دانشگاه داغون بودی ولی کاش یکم شعور داشتی تاپیک منو خراب نمیکردی 

من عاشق سبزی پلو ماهی سلف بودم و سالاد ماکارونی ش هیچوقتم نتونستم اونمدلی درست کنم

انصافا بعضی غذاهاشون خوشمزه ولی کباب را هیچ وقت رزرو نمیکردم