2777
2789
عنوان

نماز شب

56 بازدید | 10 پست

دوستان چند نفر میشناسم دورم خیلی جذابند از نظر من.

همشون انرژی مثبت، شدیدا خوش روزی( درآمد ماهانه چند صد میلیونی)، تو آزمونای مختلف(پرشکی یا وکالت یا نظام مهندسی یا کارت بازرگانی) قبول شدن، بسیار خوشگل هم هستند. هر جا هم حرف میزن همه میگن حرف فلانی درسته. هر اداره ای هم میرن کارشون سه سوته انجام میشه

چند تا ویژگی مشترکشون رو کشف کردم. یکی نماز اول وقتشون بود یکی دیگه نماز شبشون. به قیافشون نمیخوره مذهبی باشن و همه مد روز هستند. ولی نمازشون اول وقته نماز شبم میخونن.

منم تصمیم گرفتم نماز شبمو بخونم ببینم چی میشه

سعی کن نیتت برانمازشب تقرب به خداباشه بعدچیزادیگه

هرچند یمدت بخونی ناخوداگاه چیزای دنیوی برات بی اهمیت میشه

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کن نیتت برانمازشب تقرب به خداباشه بعدچیزادیگههرچند یمدت بخونی ناخوداگاه چیزای دنیوی برات بی اهمی ...

آره دقیقا همینه. ولی آدم دنیاشو داشته باشه دینشم داره. دینشو داشته باشه دنیاشم داره😚

نماز شب خیلی عالیه من یه مدت توفیق خوندنشو داشتم از همه لحاظ  زندگیم پربرکت شده بود 

خدایا شکرت ❤️ مطمئن باش همون خدایی که یونس رو از دل ماهی نجات داد، خدای شما هم هست ، شما رو هم از غم و غصه نجات میده و دعایت را مستجاب میکنه❤
ینی مژه و ارایش و اینارو دارن که میگی مد روزن ؟

با مژه که نمیشه نماز خوند. ببین مثلا دختره قد بلند و چشم رنگی و ابرو کمند و مو بلند و دماغ عملی. کارای زیباییشونم همه نچراله. ماشینا هم همه خارجی. لباسا هم همیشه شیک. انگار طرف مدله از تو اینستا درومده. یا خیلیییی خوش اخلاقند و مردمی. برخلاف ما که تقریبا ماهی دوبار قبل پریودی پاچه ملت رو میگیریم😂