2777
2789
عنوان

من احمقم یا شما هم اینطوری هستین

141 بازدید | 12 پست

دیشب رو تختم نشسته بودم اتاقم تاریک بود گردنبندم رو باز کردم داشتم با پلاک گردنبندم بازی می‌کردم بعد گم شد هر کار کردم نبود تشک رو برداشتم لای تخت روی فرش فاصله ی تخت تا دیوار اصلا نیست آب شده رفته تو زمین الان دارم براش گریه میکنم

آخه مگه آدم برای این چیزا هم گریه میکنه؟؟؟؟

بله اگه طلا هست حق داری ناراحت باشی گریه کنی

😐😐😐

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هيچوقت بخاطر اینچیزا برنمیدارم الکی با پلاک یا گردنبند یا دستبند یا انگشترم بازی کنم 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

وااااي من انقدر گريه كردم از صبح دارم كور ميشم

طلاهام فروختيم برا همين 

لطفا براي ساخته شدن خونمون صلوات بفرستيد❤️                  خدا رو چه ديدي شايد پر گرفتيم،شايد خنده هامونو از سر گرفتيم،نگو چي گذشت و نگو چي كشيديم شايد شب تموم شد خدارو چه ديدي؟ شايد جون گرفتم، شايد دستتو زير بارون گرفتم ، تو شايد دوباره به دادم رسيدي ،شايد خنده برگشت، خدارو چه ديدي؟                                                                ~مازندراني💚🌱

اگه طلابود آره ممکنه کاراجنه بوده

بخدا دیگه به جن ها باور دارم 

آخه همیشه این اتفاق میوفته مثلا من دنبال کرم ضد آفتاب می‌گردم کل اتاقم رو میگردم بعد یهو میبینم سر جاشه 

فلش هم همینطور 

مگه میشه گم بشه بره زیر زمین؟