2777
2789
عنوان

تمیز کردن قلیون

89 بازدید | 7 پست

بچه ها میشه بگین چطور میتونم قلبون چوبی رو تمیز کنم؟ ینی میشه بدنه چوبیشم بشورم؟ و اینکه اون لوله ی پلاستیکی که توی بدنه ش هست رو میشه جدا کنم و بشورم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره مستونس جدا کنی بشورش قشنگ.بعد یه شیلنگی چیزی سرشو بزار لبه ای سر قلیون با فشار اب قشنگ هرچی کثیفی داخل لوله چوبی هست میاد بیرون بعد یه سیخ کبابی بردار قشنگ بچرخون داخلش باز بگیرش زیر شیر اب تا تمیز بشه.بعد خشک که شد چوبش چرب کن ترک نخوره.شیششم با شیه شور تمیز بشورش.یه مدت اون طعم قلیونی که میخای بکشی داخل شیششم بریز داخل ابش..همون طعمی که توی سری میزاری بعد فویل میکشی روش.از همون طعم یکم بردار بریز داخل شیشه ابش.اینجوری قلیونت زودتر طعم میگیره

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

اره مستونس جدا کنی بشورش قشنگ.بعد یه شیلنگی چیزی سرشو بزار لبه ای سر قلیون با فشار اب قشنگ هرچی کثیف ...

مرسی از راهنماییت . ینی اون لوله پلاستیکی داخل بدنه رو یکم فشار بدم درمیاد؟

مرسی از راهنماییت . ینی اون لوله پلاستیکی داخل بدنه رو یکم فشار بدم درمیاد؟

اره بکشش پایین درمیاد

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

ترسیدم 😐

خخ

اخه من هیچ جوره دود و دم تو کتم نمیره

از قضا یه همسایه داریم چند وقت یه بار بساط دارن

خیلی از دود ش اذیت میشم بوی بد همه جا رو میگیره

مخصوصا ما که بعضی روزهای تابستون تو حیاط می خوابیم

بابا و مامانم بیماری قلبی دارن

خیلی اذیتم

دیگه از دود و دمی ها بدم میاد.