2777
2789

@niniyar‍  خواهشا تعلیقم کنید 

خانه دل تنگ غروبی خفه بود مثل امروز که تنگ است دلم پدرم گفت چراغ و شب از شب پر شد من به خود گفتم یک روز گذشت مادرم آه کشید زود بر خواهد گشتابری اهسته به چشمم لغزیدو سپس خوابم برد که گمان داشت که هست این همه درد در کمین دل آن کودک خرد ؟ آری آن روز چو می رفت کسیداشتم آمدنش را باورمن نمی دانستم معنی هرگز را تو چرا بازنگشتی دیگر ؟

خودت تگ کردی الان میاد

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

نرووووو

تو هم مثل من نمیتونی دوام بیاری

نرووووووو

ن‍‌ه اخ‍‌ل‍‌اق دارم 🙂ن‍‌ه ح‍‌وص‍‌ل‍‌ه 🙃 ن‍‌ه اع‍‌ص‍‌اب 🤕 ک‍‌ل‍‌ا ک‍‌ن‍‌س‍‌ل‍‌م!☹       پس بازی نکنید با اعصاب نداشتم🙂🙂🙂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نروووووتو هم مثل من نمیتونی دوام بیارینرووووووو

کاش دیگه نیام اینقدر معتاد این سایت نباشم 

خانه دل تنگ غروبی خفه بود مثل امروز که تنگ است دلم پدرم گفت چراغ و شب از شب پر شد من به خود گفتم یک روز گذشت مادرم آه کشید زود بر خواهد گشتابری اهسته به چشمم لغزیدو سپس خوابم برد که گمان داشت که هست این همه درد در کمین دل آن کودک خرد ؟ آری آن روز چو می رفت کسیداشتم آمدنش را باورمن نمی دانستم معنی هرگز را تو چرا بازنگشتی دیگر ؟

@niniyar‍ لطفا تعلیق مشکی کنید من رو

کاش دیگه نیام اینقدر معتاد این سایت نباشم

خواستی برگرده قسمت تماس با ما بگو برت میگردونن گلم

ن‍‌ه اخ‍‌ل‍‌اق دارم 🙂ن‍‌ه ح‍‌وص‍‌ل‍‌ه 🙃 ن‍‌ه اع‍‌ص‍‌اب 🤕 ک‍‌ل‍‌ا ک‍‌ن‍‌س‍‌ل‍‌م!☹       پس بازی نکنید با اعصاب نداشتم🙂🙂🙂