2777
2789
عنوان

کسی رو داشتید رشتش انسانی باشه

53 بازدید | 7 پست

بچه خواهرم نمونه انسانی قبول شده منطقه دو هست،اما اون یکی خواهرم که معلمه بهش میگه برو مدرسه منطقه سه که سهمیه داشته باشی،ولی بچه خواهرم هی میگه بابا شرایط مثل قدیم نیست امتحانا سخت شده،معلمتی نمونه بهترن،شاید اونجا سهمیه نباشه اما حداقل بهتره.

اما خواهر منم میگه خودت باید بخونی زمون ماهم معلما خوب نبودن خودمون خوندیم.

بچه خواهرم آنقدر پیگیری قبولی های هرسالشون چک می‌کنه😂 مثلا رشته انسانی ۳۰ نفر تو نمونه ۱۴ نفر فرهنگیان تو اون مدرسه ۱ یا دونفر.

البته درس بچه خواهرم خوبه اما باز گفتم اینجا بپرسم نظرتون چیه،اون مدرسه هم آنقدر ها روستایی نیست والا،امکانات دارن. ولی نه در حد نمونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نفهمیدم چی گفتی راحت تر بگو

بابا بخونم میفهمی خواهرم میگه برو مدرسه عادی منطقه سه که سهمیه داشته باشی ولی بچه خواهرم میگم معلماش زیاد خوب نیستن ولی نمونه خیلی بهتره معلماش قبولیاشم بهتره.

ولی باز خواهرم میگه تو که خودت درس میخونی برو همون مدرسه عادی

منم خودم رشتم انسانیه و تو نمونه درس خوندم.بنظرم بزار بره نمونه دولتی

بخاطر جوش هم یکم میترسه،میگه خاله نمی‌خوام کلاس زبانم رو ول کنم،نکنه بخاطر سنگینی رقابت و اینا اذیت بشم زده بشم

بابا بخونم میفهمی خواهرم میگه برو مدرسه عادی منطقه سه که سهمیه داشته باشی ولی بچه خواهرم میگم معلماش ...

ببین مدرسه نمونه خوبه ولی ببین الان میتونی مثلا موسسات مثل ماز شرکت کنی در کمارش بری مدرسه عادی منطقه ۳ تا برات سهمیه بخورا 

خودشم چون تشویقش کردم بره کلاس زبان سه سال پیش الان دبیری زبان فرهنگیان میخواد

عالیه

منابع تخصصی باید کنارش بخونه، خود کلاس زبان رو میتونه برای یه مدت بزاره کنار، بجاش منابع تخصصی کنکور زبان بخونه.

من خودم میخوام ۴۰۵ کنکور زبان بدم. چون حقوق و اینا دوس ندارم.

⟨⟨کنکور زبان تخصصی⟩⟩
#منابع_اصلی: 
🌟کتب درسی نظام جدید:
کتاب‌های زبان انگلیسی پایه دهم، یازدهم و دوازدهم که توسط سازمان سنجش معرفی شده‌اند، منبع اصلی سوالات کنکور زبان تخصصی محسوب می‌شوند. 
🌟کتاب 504 Essential English Words:
این کتاب یک منبع ضروری و استاندارد برای واژگان زبان انگلیسی است. 
🌟کتاب‌های جامع کنکور:
کتاب جامع کنکور زبان از انتشارات مبتکران، که توسط دکتر شهاب اناری و مهندس روزبه شهلایی تألیف شده است، یک منبع جامع برای واژگان، اصطلاحات، گرامر و درک مطلب است. 
🌟کتاب گرامر زبان تخصصی خیلی سبز:
این کتاب به مباحث گرامری کاربردی در کنکور می‌پردازد و می‌تواند مفید باشد. 
#منابع_کمک‌درسی_تست: 
🧩میکرو طلایی گاج:
این مجموعه کتاب‌ها بخش‌های مختلفی از جمله واژگان و گرامر را پوشش می‌دهند. 
🧩مجموعه‌ی طبقه‌بندی‌شده قلمچی:
این مجموعه‌ شامل تست‌های طبقه‌بندی شده برای آمادگی در کنکور زبان است. 
🧩نترسیم از متن مشاوران آموزش:
این کتاب بر روی مباحث درک مطلب متمرکز است و می‌تواند به داوطلبان در تسلط بر این بخش کمک کند.
🍓پک کنکوریوم زبان تخصصی

بخاطر جوش هم یکم میترسه،میگه خاله نمی‌خوام کلاس زبانم رو ول کنم،نکنه بخاطر سنگینی رقابت و اینا اذیت ...

منم کلاس زبان رو سال دهم ول مردم، 

معلم زبان مدرسه مون هم میگفت از سال یازدهم  کلاس  زبانو بزارید کنار بعد دوباره ادامه بدید چون معولا دهم، یازدهم، دوازدهم بچه‌ها باید همه تمرکز شون رو کنکور باشه 💚