2777
2789

منوشوهرم هشت ماهه پیش تصادف کردیم با ماشینمون خداروشکر چیزیمون نشد ولی ماشینمون کلا نابود شد هیچی ازش نموند مجبور شدیم هرچی طلا داشتم که با وام و پس انداز خریده بودیم رو فروختم تا یه ماشین دیگه بخریم بعد مادرشوهرمم النگوداشت فروخت کمکمون کرد بعد اون ماجرا یه سه ماه بعدش یروز مادرشوهرم یه جفت گوشواره خریده بود و داد بهم گفت دلم نمیومد بدل بکنی گوشت اینارو گرفتم برای تولدت ولی زودتر بهت میدم استفاده کنی خلاصع گذشت یه چند وقت بعد با شوهرم و پدرشوهرم تنها میرفتیم جایی یهو شروع کرد پدرشوهرم یه داستانی برامون گفت که یروز یه پولی میاد دستش میده به دوتا نیم سکه یکیشو میده به مادرشوهرم بره انگشتر بخره یکیشم نگهمیداره بهش نمیگه که دوتا داره که خرج نکنن اخه یکم مادرشوهرم خرج زیاد میکنه بعدش دیدیم نیم سکه رو از جیبش دراورد داد به من گفت حالا امروز گفتم وقتشه بدمش به شما برو باش النگو بخر دستات خالیه ولی به مامان اصلا ازین قضیه هیچی نگید حالا من یکم دودل شدم میگم بدون اطلاع مادرشوهرم داد بهمون اشکال نداره ؟؟؟ کلا شوهر منم تک پسره یه خواهر داره که به اونم هدیه و طلا به مناسبت های مختلف میدن اینجور نیست فرق بزارن ولی چون مثلا پسرشون بیشتر کنارشونه و بعدا امیدشون به ماست هوا مارو بیشتر دارن 

صدای خنده ی خدارامیشنوی؟!دعاهایت را شنیده🤲و به آنچه محال میپنداری میخندد🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط قدرشونو بدون همین

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

چیزی که نمیگم میدونمم هیچوقت متوجه نمیشه میگم از لحاظ شرعی اون بلاخره زنشه و شریک مالش اگ بدون رضایت اون باشه چی؟

ماشاالله چه مادرشوهر و پدر شوهر خوبی 

اونوقت شوهرم برام خوراکی خریده بود مادرشوهرم رفت یواشکی دعواش کرد چرا خریدی پولات پس انداز کن

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....

من بودم همون لحظه میگفتم ممنون از هدیه تون ولی دوست دارم مامان هم در جریان باشه 

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....

سخت نگیر بابا. عیب نداره.

فقط این خانواده خوب رو از کجا گیر آوردی هااااا؟؟؟؟؟؟😂😂😂

اولین باره تو نی نی سایت می‌بینم کسی  خانواده شوهرش خوبن و مهربونن😂😂

مرغ آمین درد آلودی است کاواره بمانده، رفته تا آنسوی این بیداد خانه ، بازگشته رغبتش دیگر ز رنجوری نه سوی آب و دانه، نوبت روز گشایش را در پی چاره بمانده🖤🕊️......

خدا خیرشونننن بده جفتشونو 😍😍🥹🥹خدا حفظشون کنه.. نمیخواد بگو گوشواره خا هدیه از طرف مادر شوهرت بوده نیم سکه هم هدیه از طرف پدر شوهر 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

ماشاالله چه مادرشوهر و پدر شوهر خوبی اونوقت شوهرم برام خوراکی خریده بود مادرشوهرم رفت یواشکی دعواش ک ...

😂ای خدا...من نه هیچوقت خساست و موذی گری ازشون ندیدم حتی شوهرم میگفت برای خرید عروسیمون مامانش کارت میداده بش میگفته دست رو هرچی گذاشت تو فقط حساب کن هیچی نگی هی بگی کمه و زیاده و فلان 

سخت نگیر بابا. عیب نداره.فقط این خانواده خوب رو از کجا گیر آوردی هااااا؟؟؟؟؟؟😂😂😂اولین باره تو نی ...

همیشه همه همینو بهم میگن شاید خدا به دل شکسته ام از خانواده خودم رحم کرد لااقل خانواده شوهرم درست حسابی ان😢