2777
2789
عنوان

خسته ام به خدا که خسته ام

74 بازدید | 7 پست

از خانواده سمی خسته ام

از سرکوفت خوردن خسته ام

از مقایسه شدن خسته ام

از بیصدا گریه کردن خسته ام

میشنوی خدا؟ خسته ام

نمیخوای کاری کنی؟ این بندت خسته است

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثل تو برات دعا میکنم

مرسی قشنگم

منم همینطور

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

شرایطو تغییر بده 

از قدیم گفتن سنگی که نمیشه تکون بدی بهش تکیه کن این از جهت رسیدن به ارامش واسه شرایطی که کنترلش از دست تو خارجه

اما در مورد خودت ،خودت میتونی خیلی کارها برای خوب شدن حال خودت بکنی اگه بخای،اگه تلاش کنی

شرایطو تغییر بده از قدیم گفتن سنگی که نمیشه تکون بدی بهش تکیه کن این از جهت رسیدن به ارامش واسه شرای ...

با خانواده ام چیکار کنم؟ حالم رو خوب کرده بودم خیلی خوب

اما تا چیزی میشه راجع به اشتباهاتم میگن

راجع به شکستهام

راجع به کمبودهام

این که باعث خجالت و سرافکندگیشونم

با خانواده ام چیکار کنم؟ حالم رو خوب کرده بودم خیلی خوباما تا چیزی میشه راجع به اشتباهاتم میگنراجع ب ...

میفهمم چی میگی اما بجای زانو غم بغل کردن و ناراحت شدن از حرفاشون برعکس حرفاشون رو انگیزه کن برای دراومدن از این وضعیت ثابت کن که میتونی بهترین ورژن خودت باشی من خودم وقتی کسی بهم طعنه میزنه انگیزم برای پیشرفت بیشتر میشه