2777
2789
عنوان

یه لحظه میاااایییین🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 41 پست
ایشالا دوقلو باشه کلی کیف کنی😍😍😂

وووووییییییی چی میییییشه😍😍😍😍😍

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪
ان شاالله عزیزم، واسه منو بقیه منتظرام دعا کن

چشم حتما❤❤❤❤

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالا باردار بشی تو من و همه منتظرا الهی امین

الهی امییییین🙏🙏🙏🙏

فدات شم ایشالا روزی خودت هرچی دوس داری زود تند سریع

فداااتبشم مرررررسی عزیزم😙😙😙😙

منم 6ماهه اقدامم برای منم دعا کنید این ماه مامان بشم  پلییییز😢

من خيلي سختي کشيدم اسمم بايد تو کتاب گينس ثبت شه بنام کوچکترين دختر قوي هنوزم مشکلات، و سختي زندگي دنبالم هستن برام دعاکنيد قويترشم هيچوقت نگيد خدايا مشکل بزرگي دارم بلکه به مشکلات بگيد خداي بزرگي دارم من بهش ايمان دارم ميدونم که ميدونه اميدزندگيمه خدايااااا هميشه دستمو گرفتي مبدا روزي ول کني عااااشقتم يه جوره خاص اونجوري که تودلت ميخواست  
حاملگی ها سخت شده نگهداشتن جنین سختر دوماه چیزی نیست من ۶-۷ ماه تو اقدام بودم  بدن وقتی عادت ...

کار خاصی کردی ؟ از کجا فهمیدی تخمک گذاریت چه روزی هست؟؟

منم 6ماهه اقدامم برای منم دعا کنید این ماه مامان بشم  پلییییز😢

انشاالله هر چه زودتر یه نی نی تپلی میاد تو دلت😍😍😍😍😍😍

کار خاصی کردی ؟ از کجا فهمیدی تخمک گذاریت چه روزی هست؟؟

کیت تخمک‌گذاری گرفتم ، وای سر در اوردن از این کیت ها خودش یه بدبختیه ( مکس ۱۴ ) خوبه استفاده کن هرروز دو خط به اندازه هم پرنگ شدن تا سه شب پشت هم رابطه داشته باش ( من پریودهام نامنظم بود محبور به استفاده از کیت بودم )

دیگه خودت و شوهرتو تقویت کن جفتتون باید ۴-۵ ماه یدوفولیک ۵ بخورید که اهن نقش اساسی داره از عقب افتادگی جلوگیری میکنه

چهارمغز و مرکبات و سبزیجات عالیه 

با خدا باشو پادشاهي كن 😍
کیت تخمک‌گذاری گرفتم ، وای سر در اوردن از این کیت ها خودش یه بدبختیه ( مکس ۱۴ ) خوبه استفاده کن هررو ...

یعنی هر شب کیت استفاده کنم هر وقت دو تا خط داشت اقدام کنم؟؟

انشاالله هرکسی که آرزوی مامان شدن داره خدابهش یه نی نی سالم وخوشگل بده وحس مامان شدن روتجربه کنه&nbs ...

قربونت برم مرسی از دعای قشنگت❤❤❤❤