2777
2789
عنوان

شوهرم هیچ مسافرتی باهام نمیاد

412 بازدید | 46 پست

همیشه بدون شوهرم باید برم مسافرت 

علتشم نفهمیدم بالاخره، یا بهتر بگم علت اصلیشو نفهمیدم، عنوان رو از قصد اینجوری نوشتم که بیاید کمک کنید

تو 5 سال ازدواجم یبار اونم تو نامزدی با شوهرم و خانوادش رفتم مسافرت، ولی چون تفاوت اخلاقی داشتم باهاشون دیگه با اونا هم جایی نرفتیم، خود شوهرم هم راضی نبود

تنهایی که اصلااااا، با این که من قبل از بچه آوردن میمردم که فقط یبار دوتایی بریم مسافرت ولی نبرد. فقط یبار تا یه دهات نزدیک شهرمون در حد یه نصف روز رفتیم و برگشتیم اونم یواشکی تو نامزدی 

نمیدونم علتش چیه

ماشین نداریم

یبار تو عقد شوهرم بهم گفت من بدون مامانم نمی تونم جایی بیام چون اون گریه میکنه، ولی الان میگه اون موقع طرز فکرم چیز دیگه ای بود به خاطر اون نیست (مادرش سالی چندبار سفرهای زیارتی داخل و خارج از کشور میره خودش) 

کارش آزاده تمام وقت و هرروز سر کاره، بدون تعطیلی

شوهرم کلا آدم اجتماعی نیست

مسافرت های یکی دو روزه و شهرهای نزدیک رفتیم، جاهایی که مجبور بودیم، ولی همیشه یا با خانواده خودم تنها رفتم، یا اگه همسرم بوده خانوادگی رفتیم که اونم مجبور بوده بیاد به مناسبت های مختلف. 

امسال قرار بود با خانواده شوهرم بریم مشهد، پدرشوهرم از طرف محل کارش جا رزرو کرده بود، لحظه ی آخری شوهرم پیچوند نرفتیم، منم گیر ندادم خودم هم رغبتی نداشتم، علتش رو پرسیدم چون یه نفر تو همون جمع پشت سرم حرف زده بود و تو روم تیکه می انداخت، شوهرم گفت نریم بهتره

قرار بود با هم بریم روستای ما به بهونه ی کار پیچوند و نیومد با این که قول داده بود

قول داده بود تابستون دوتایی بریم مشهد با دخترمون، اما اصلا به روی خودش هم نیاورد

حالا هم بابام از طرف محل کارش جا رزرو کرده، اول میگفت بریم ولی من به خاطر کارهای دانشگاهم که تکلیفش معلوم نبود دست دست میکردم، اونم همراهیم می‌کرد، حالا که تصمیمم رو گرفتم گفت خودت برو من نمیام، در حقیقت اول میگفت نرو، بعد گفت دوتایی با هم میریم بعدا ولی میدونم نمیبره، آخرش گفت خودت با بچه برو، دلیلی هم که آورد این بود که 5 روز زیاده و من نمی تونم بیام، حتی من گفتم اگه به خاطر مامانت نمیای من راضی هستم فقط بگو، اگه دلیل دیگه ای داری راضی نیستم. گفت نه به خاطر اون نیست. 

I will always love you❤️💖💗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرت مردی پنهان کار هستش 

و زیرآبی و لایی برات می کشه 

حرف شنوی از خانواده اش داره 

جلوی شما نقش بازی می کنه 

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....

همسرت مردی پنهان کار هستش و زیرآبی و لایی برات می کشه حرف شنوی از خانواده اش داره جلوی شما نقش بازی ...

نه حرف شنوی از خانوادش نداره ولی میدونم نمیخواد ناراحتشون کنه، کارش هم با اونا شریکه

پنهان کار هست قبول دارم ولی دروغگو نیست اینو مطمئنم 

بعدا به دخترتون یاد بده بگه باباش ببره

ولی خیلی راحته

می خواد مسولیت بندازه کردن پدرومادر

خدای نکرده دخترتون سرما بخوان 4متر زبون در میاره

من باشم نمیرم خودش بیلد بچه اشو مراقب باشه بغل کنه

استارتر اول تاپیک بهت میگم اشتباه کردی اینجا مشکلتو عنوان کردی الان همسرت رو متهم ب خیلی چیزا میکنن براحتی ذهنتو مشغول میکنن 

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
نه حرف شنوی از خانوادش نداره ولی میدونم نمیخواد ناراحتشون کنه، کارش هم با اونا شریکهپنهان کار هست قب ...

دلیل پنهان کاری همسرت چیه 

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....

خب کار داره شاید 

همسر من هم کارش آزاده 

غیر عید جایی نمی‌ریم 

اگر هم بریم دو سه روزه میریم 

نمیشه بهش بگو بیا بریم زودتر برگردیم؟ 

آسون بگیر سفر رو که بیاد ،کوتاه باشه، جای نزدیک باشه و اینا 

والا برو خداروشکر کن با پدرشو خانواده ش زورت نکرده بری باهاشون مسافرت و فهمیده شخصی تو اون جمع که ممکنه نه صدرصد سفرو براتون زهر کنه .با خانواده شما نمیاد دیگه بخاطر مادرش نیست مطمئن باش دلایل درستیو داره شوهرت .خودت برو نمیخواد به زندگیتون لطمه ای واردشه که عذاب کشیدن شما رو ببینه 

دلیل پنهان کاری همسرت چیه

کلا پنهان کاره، اخلاقشه

ولی در مورد خودم بیشتر حس میکنم به خاطر این که اختلاف پیش نیاد، نه از خانوادش پیش من میگه نه از من پیش اونا، البته اینطوری حس میکنم

شوهر منم دوس نداره تنهایی بریم همش میگه خوش نمی گذره بهمون تا باغ هم میخایم بریم با دوستامون میریم ت ...

شوهرم درونگراست، اخلاقش اینی که شما میگی نیست، میدونم