برا من همین مرداد شد ۲٠سال.. زنذگیم از وفتی مامانم رفت دیگه روی خوشی ندید 😭😭😭هنوزم باور نمیکنم و قبول نمیکنم که نیست 😭😭😭😭
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
فدات بشم عزیزمی چقد همدردیم 😥برا من بهمن بیاد میشه ۱۹ سالبخدا انگار هر چی بیشتر میریم جلو انگار جای ...
ای باباا. خدا رحمت کنه مامانت رو... منم مثل خودت نامادری دارم💔💔💔🫂🫂🫂🫂😣😣ارهه برای پدر و مادر که میگن خاک سرده اصلاا هم اسنجوری نیست. هر چقدر بیشتر میگذره زخمششش عمیق تر میشه و بند بند وجودتو میسوزونه
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!
امروز رفتم خونشون.. یخچال نو خریدن براش. بر میگرده میگه انقد عذاب کشیدم... یک خفتی خوردم.. نمیدونم ی ...
هووف. مثل من... توقع همه چی هم داره.. مانانهای ما سختی کشیدن و جمع کردن. یکی دیگه اومد داره میخوره و ناراضی هم هست
اره والا.. چی بگم ابجی.. فقط باید گفت خدا رحمتشون کنه
واقعاااا هممم 💔💔💔💔