2777
2789
عنوان

جمعه خودش دل گیره چه برسه مادری هم نباشه 😥😥😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 22 پست
الهی خدا بدلت صبر بده عزیز 🌹🌹🌹

و همچنین ابجی.. چند وقته مامانت فوت شده؟؟؟ 

برا من همین مرداد شد ۲٠سال.. زنذگیم از وفتی مامانم رفت دیگه روی خوشی ندید 😭😭😭هنوزم باور نمیکنم و قبول نمیکنم که نیست 😭😭😭😭

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

و همچنین ابجی.. چند وقته مامانت فوت شده؟؟؟ برا من همین مرداد شد ۲٠سال.. زنذگیم از وفتی مامانم رفت دی ...

فدات بشم عزیزمی چقد همدردیم 😥

برا من بهمن بیاد میشه ۱۹ سال

بخدا انگار هر چی بیشتر میریم جلو انگار جای خالیشون بیشتر دیده میشه.. 

مخصوصا اگه زن دیگع ام جاش اومده باشه😥😥💔

گاهی سکوت من میشکند  تو. را 😐 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدات بشم عزیزمی چقد همدردیم 😥برا من بهمن بیاد میشه ۱۹ سالبخدا انگار هر چی بیشتر میریم جلو انگار جای ...

ای باباا. خدا رحمت کنه مامانت رو... منم مثل خودت نامادری دارم💔💔💔🫂🫂🫂🫂😣😣ارهه برای پدر و مادر که میگن خاک سرده اصلاا هم اسنجوری نیست. هر چقدر بیشتر میگذره زخمششش عمیق تر میشه و بند بند وجودتو میسوزونه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

ای باباا. خدا رحمت کنه مامانت رو... منم مثل خودت نامادری دارم💔💔💔🫂🫂🫂🫂😣😣ارهه برای پدر و مادر ...

امروز رفتم خونشون.. 

یخچال نو خریدن براش. 

بر میگرده میگه انقد عذاب کشیدم... 

یک خفتی خوردم.. 

نمیدونم یخچال نو خریدن دیگه خفت خوردنش چیه.. 

طفلی مامانم همش مهمونداری و بچه داری.. 

اونوقت این اومده سر کیفش و میبره💔😥😥

امروز رفتم خونشون.. یخچال نو خریدن براش. بر میگرده میگه انقد عذاب کشیدم... یک خفتی خوردم.. نمیدونم ی ...

هووف. مثل من... توقع همه چی هم داره.. مانانهای ما سختی کشیدن و جمع کردن. یکی دیگه اومد داره میخوره و ناراضی هم هست 

هووف. مثل من... توقع همه چی هم داره.. مانانهای ما سختی کشیدن و جمع کردن. یکی دیگه اومد داره میخوره و ...

اره والا.. 

چی بگم ابجی.. 

فقط باید گفت خدا رحمتشون کنه

اره والا.. چی بگم ابجی.. فقط باید گفت خدا رحمتشون کنه

واقعاااا هممم 💔💔💔💔