2777
2789
عنوان

بچه ها جواب این خاستگارمو چی بدم🌷🌷🌷

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 42 پست
عزیزم شماره کارت پریروز من براش فرستادم همون لحظه که فیش ۱۱ میلیون رو براش فرستادم گفت بهم شماره کار ...

آها اینطوریه

ایران نیستن مگه؟ 

خب شماره کارت دادی دیگه از چی خجالت میکشی

سوال داره این پولو کی بفرستم؟😐😂

اگه توافق کردین اومد ایران بزنه که هیچی دیگه چیزی نگو 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فیش که داری و حساب بانکی خودشون چک کنن مدرک میشه انشاءالله که بتونی پس بگیریولا ادم میمونه چی بگه

امیدوارم

برای شکایت باید چیکار کنم یک شکواییه داره تو دفتر خدمات قضایی یک دادخواست میدونید کدوم رو باید بدم؟

بچه بودم اونموقع وگرنه همچین کاری نمیکردم

اره ترکیه هست دستش شکسته تصادف کرده اونجا پلاتینن از ایران پست بشه براش ... بهم گفت تو بفرست من هفته ...

بگو هفته دیگ اومدی بزن تا هفته بعد لازم ندارم اما ماه بعد ی هزینه ای دارم ک نیازم میشه

آها اینطوریهایران نیستن مگه؟ خب شماره کارت دادی دیگه از چی خجالت میکشیسوال داره این پولو کی بفرستم؟� ...

اره ایران نیست پریروز ازم گرفت گفت بزن برای پلاتین

هفته اینده اومدم ایران ۵ برابرشو بهت میدم میام شهرتون میبینمت برات جبران میکنم ... دیشب فکر کنم بهش گفتم بعد تصادف اخلاقت تند شده عصبی میشی یهو یدش اومد درسته؟؟؟؟ به خاطر همین حرف پولو زد

قاضی اصلی خداست💚

بگو هفته دیگ اومدی بزن تا هفته بعد لازم ندارم اما ماه بعد ی هزینه ای دارم ک نیازم میشه

هفته بعد ایران نوبت دکتر داره حتما میاد 

من نمیدونم چرا دیشب این حرفو زد چون ما توافق کردیم اومد ایران بزنه

قاضی اصلی خداست💚

آها اینطوریهایران نیستن مگه؟ خب شماره کارت دادی دیگه از چی خجالت میکشیسوال داره این پولو کی بفرستم؟� ...

واقعا برام جای سواله چرا یهو بهم گفت این پولو گی بفرستم مگه قرار نبود هفته ایندا اومد ایران دکتر بفرسته😂😂😂

قاضی اصلی خداست💚

تو نگرانی ازت ناراحت شدهما نگران پولتیم

نه بابا نگران نیستم ناراحت شده چون من همون لحظه پریروز براش کارت به کارت کردم گفت شماره کارتتو بفرست هفته اینده میفرستم فرستادم غروب بهم پیام داد فلانی چرا ناراحتی؟ گفتم ناراحت نیستم دیوونه 

بعد دیشب بهم گفت کی این پولو برات بفرستم

قاضی اصلی خداست💚

واقعا برام جای سواله چرا یهو بهم گفت این پولو گی بفرستم مگه قرار نبود هفته ایندا اومد ایران دکتر بفر ...

حتما منظورش این بوده اگه زودتر لازم داری بگو 

تو هم یکم دیگه بگو عجله ای که نیس بذار بهتر شی برگردی