2777
2789

بچه ها🙄🥺

بهم زنگ زدن که از صبح چیزی نخورده 😔

من وقت نکردم برم بهش سر بزنم دو روزه. الان دارم میرم دکترش هم داره میاد

کسی هست برا اسبش این مشکل پیش اومده باشه؟ 

چش شده ب نظرتون🥺🙁 راهنمایی کنید لطفا

خیلی دوسش دارم دعاکنین چیزیش نشه و خوب بشه سریع😢گناهه تازه مامانش رو از دست داده حس میکنم بخاطر اونه. میشه؟😢

فقط 36 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱و موسیقی🎶 یه ورزشکار پر انرژی و نمونه💪والیبالیست🏐 تلاش واسه لاغرشدن وزن الان:57 کیلو⏲️ وزن هدف:۵۵کیلو⏲️ یه دختر تابستونی💅🌾 اقدام واسه مامان شدن🤰🏻مامانِ امیر ارسلان👶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه خانم دامپزشکی هست تو سایت
دایانا هست اسمشون
کاربری دقیقشونو یادم نیست

کاربر اقا هستم . کاربری حنیفیون (کنکوریا میتونن از تاپیکای اون کاربریم استفاده کنن درباره کتاب ها و کلاس های کنکوری توشون توضیح دادم)

۱ درصد اینجا اسب دارن 

که از ۱ درصد ۵۰ درصدشون اینجا مریض شده باشه بگن 

اونم اگه از ۵۰ درصد ۳۰ درصدشون آنلاین باشن

چت جی بی تی بپرس 

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤

بچه غصه خورده

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

Money talks

هیع💔فکر کنم ربطی نداشت عزیزم 🥺🤷‍♀️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱و موسیقی🎶 یه ورزشکار پر انرژی و نمونه💪والیبالیست🏐 تلاش واسه لاغرشدن وزن الان:57 کیلو⏲️ وزن هدف:۵۵کیلو⏲️ یه دختر تابستونی💅🌾 اقدام واسه مامان شدن🤰🏻مامانِ امیر ارسلان👶

وااای الهی ایشالله زودتر خوب میشه ممکنه بخاطر مادرشم باشه بله

آره خیلی احساسی‌ان هنوز هم کوچیکه زیاد بزرگ نیس

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه خانم دامپزشکی هست تو سایتدایانا هست اسمشونکاربری دقیقشونو یادم نیست

ممنون 🥺دکتر داره میاد دعاکن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۱ درصد اینجا اسب دارن که از ۱ درصد ۵۰ درصدشون اینجا مریض شده باشه بگن اونم اگه از ۵۰ درصد ۳۰ درصدشون ...

وا چقدر احتمالات آوردی🤦‍♀️دعاکن خوب بشه ممنون

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه غصه خورده

آره کوچیکه

1
5
10
15
20
25
30
35
40