2777
2789
عنوان

ارشد بخونم یا نه

85 بازدید | 15 پست

معلمم غیررسمی پایه اول 

کارشناسی روانشناسی دارم 

میخوام ارشد بالینی علوم بگیرم 

چون اختلالات یادگیری کار میکنم 

بعدشم دکترا 

همه میگن اشتباه میکنی ارشد گرفتن توی ایران سودی نداره  میگن دوره های رواننشاسی ازاد شرکت کن از اساتید

نظرتون؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم ترم اخرم 

اول میخواستم ارشد اینجا بخونم که برای دکترا برم 

چون هدفم از اول مهاجرت بوده 

معلوم نیست تا ۲الی ۳سال دیگه چی بشه 

ولی بعد پشیمون شدم 

فایده نداره ارشد خوندن تو ایران 

دوست دارم خدا بخواد برا بورسیه استانی ایتالیا اقدام کنم 

اگرم نشه همینجا میرم سرکار

من متاهلم چجوری میتونم بورسیه بشم

والا برای متاهلی اطلاعی ندارم گلم 

ولی اگه دست و بالت بازه ز میتونی برای اتریش اقدام کنی 

دانشگاه هاش اکثرا یا رایگانه یا شهریش کمه 

ویزای همراه هم میده 

1. ارشد بالینی: ارشد روانشناسی بالینی در ایران می‌تونه به شما کمک کنه تا تخصص بیشتری پیدا کنید و کار با اختلالات یادگیری رو به‌طور علمی و عملی‌تر پیگیری کنید. این مدرک در بسیاری از موارد برای کار در بیمارستان‌ها، مراکز مشاوره و تدریس مفید هست.
  2. دوره‌های آزاد: شرکت در دوره‌های آزاد و کار با اساتید مطرح می‌تونه مفید باشه، اما این دوره‌ها معمولاً بیشتر جنبه کاربردی و حرفه‌ای دارند و به شما کمک می‌کنن که مهارت‌های عملی رو تقویت کنید. این دوره‌ها ممکنه کمتر به‌طور آکادمیک به شما اعتبار بدهند.
  3. آینده شغلی: اگر به دنبال کار در مراکز دولتی، دانشگاه‌ها یا پروژه‌های تحقیقاتی هستید، ارشد و دکترا همچنان می‌تونند برای شما اعتبار و موقعیت شغلی ایجاد کنند.

در نهایت، این شما هستید که باید تصمیم بگیرید که آیا دوست دارید مسیر آکادمیک و رسمی رو پیش برید یا بیشتر به سمت دوره‌های تخصصی و کارهای عملی برید. ترکیب هر دو هم می‌تونه گزینه خوبی باشه!

آرام باش عزیزم،هیچ چیز ارزش اینهمه دلهره را ندارد،ما رفته ایم،و الان سال ۱۴۹۷ است...)