2777
2789

زبونش مثل مار اینقد به قلبم نیش زده دشمنم نزده دعا کنید ازدستش نجات پیداکنم چند روز بهم میگه تو دیگه شوهر گیرت نمیاد گرفتار دست بقیه میشی اجاقتم کور میش خدا لعنتش کن همچین ادمی مادر حیوونم نیست اینقد امروز گریه کردم 

خدایابندهات باهام کاری کردن که ازت دورشدم (به جرم دختربودن هزارسیلی برصورتم زدن،ارزوی زندگی کردن به دلم گذاشتن به دلم موند همه ی آرزوهام... )تورولابه لای دردام گم کردم توبیاوخدایی کن پیدام کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه رفتار ‌‌و حرف سمی داره یا فقط برای ازدواج میگه؟

همیشه داره واسه هرچیزی منفی نگر بددهن اما برای ازدواج بیشتر

خدایابندهات باهام کاری کردن که ازت دورشدم (به جرم دختربودن هزارسیلی برصورتم زدن،ارزوی زندگی کردن به دلم گذاشتن به دلم موند همه ی آرزوهام... )تورولابه لای دردام گم کردم توبیاوخدایی کن پیدام کن
همیشه داره واسه هرچیزی منفی نگر بددهن اما برای ازدواج بیشتر

ینی مادر سمی داری. 

گفتم اگه همیشه خوبه فقط برای ازدواج اینطوری میگه شاید منظوری نداره فقط گفتنش بده و حرف زدنش رو بلد نیست و نگران ازدواجته واقعا.

مادر منم همینطوره و حتی بدتر 

کاری نمیتونی بکنی با همچین آدم هایی

باز تازه مامان من یکی دیگه از اخلاقای بدشم اینه که دوس داره برای همه تکلیف روشن کنه 

یعنی در کل فقط من و خواهرام نیستیم که از دستش مینالیم

اطرافیانش هم همینطوری میگن راجع بش

یک مثال دیگم اینکه وقتی خونه ی کسی میریم انتظار داره من کلفت اونا بشم مثلا میگه پاشو  براشون چایی بیار برو یه کوه ظرفو بشور که ناراحت نشن و برات حرف در نیارن خوبتو بگن و از اینجور حرفا که صد البته من هیچکدومشون انجام نمیدم

بعدشم میگه از کار کردن آدم نمیمیره بزرگ میشه

کلا اینجوریه دیگه 

توام کاری نمیتونی بکنی منم دارم درسمو میخونم که برم یه شهر دیگه و کلا از دستش راحت شم