2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثل گاو میخوریم

ولی فکر داریم

البته ژنم بی تاثیر نیست

خواهرِ پاتریک هسدم ــ خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

گشته نمیشی؟

یه عالمه میان وعده سالم هست

الان برات میفرستم

بالجو ليا يصير بس لو🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 چه دوره ای رو‌ گذروندیم ما ، مغازه دارایی رو دیدیم که یک جو مروت ندارن و به بچه ده ساله سیگار میفروشن ، رتبه کنکورایی رو دیدم که تبلیغ هزار تا موسسه کنکور میکنن و حق الناس اصلا براشون مهم نیست 

بلال

زغال اخته

کشمش پلویی

لواشک

قره قروت

توت خشک

شکلات

عناب

مویز

نخود کشمش

تخمه آفتابگردان

سنجد

کشک

سیب خشک آلو خشک خرمالو خشک و ...

آلوچه خونگی

خرماروزی سه عدد / با گردو / یا ارده و کنجد / یا خرما و حیریره موز و حلوا ارده

پودر پروتئین گیاهی : ۱/۵ ل تخم کدو خام اسیاب شده + نصف ل دانهٔ چیا اسیاب شده + ۱ ل آرد بادام + یک چهارم ف پودر تخم کتان + ۱ ق چ دارچین یک ماه تو یخچال میمونه داخل ظرف دربسته

بالجو ليا يصير بس لو🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 چه دوره ای رو‌ گذروندیم ما ، مغازه دارایی رو دیدیم که یک جو مروت ندارن و به بچه ده ساله سیگار میفروشن ، رتبه کنکورایی رو دیدم که تبلیغ هزار تا موسسه کنکور میکنن و حق الناس اصلا براشون مهم نیست 

منکه ی عمل سخت کردم بعدعمل مجبور شدم چیزی نخورم و متاسفانه ده کیلو لاغر کردم خودمو دارم میکشم ن بالا میرم ن پایین خیلی عصبیم 

خدایی من .خدایی مهربونم مادرمو بهم ببخش..شفاش بده و بزار کنارم بمونه بیشتر از این بیکسم نکن.خدایا التماست میکنم مادرمو شفابده😔🥺
آخی چرا مگه شوهرداری من غصه میخورم پرخوری عصبی دارم

نه شوهر ندارم . بالاخره دنیا هزار یک داستان برای آدم درست میکنه .

من بی اشتهایی عصبی دارم . ی ذره غم یا استرس . کلا اشتهام صفر میشه . در حالت عادی هم دوتا قاشق غذا میخورم یهو از طعم غذا بدم میاد راه گلوم بسته میشه 

یکمم نشخوار ذهنی دارم

چه نشخواری🤪 

فکر کنم سودای بدنت بالا رفته سکنجبین خوبه 

برنج چی

من که بیشتر نونی