2777
2789
عنوان

زن به نظر من رکن اصلی رشد جامعست

140 بازدید | 12 پست

به نظرتون تا وقتی که زن اعتماد به نفس کافی نداشته باشه و زیبایی ذاتی خودشو کافی ندونه 

تا وقتی که تصوری که جامعه به زن ها بده جماعتی وفق پذیر و کم هوش تر از مردان باشه 

تا وقتی تصور بشه که برای یه موقعیت شغلی یا تحصیلی مرد اولویت تر باشه 

به نظرتون این نسل چه فرزندانی رو تربیت میکنن ؟ 

تلنگر برای خودم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام

تو رشته ای تحصیل کردم که تو خیلی از کشورها ظرفیت آقایون کمتره اما تو کشور ما برابره

دنبال ژل و عمل و.. نرفتم تا دختر بودنم و عزت نفسم خلاصه به ظاهر نشه.

تا به خال کسی بهم تلقین نکرده کم هوش تر از مردان هستم

پس کسی نتونه پیشرفت کنه مشکل از جامعه نیست از نگاهش به زندگیه

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

تا وقتی که در عمل‌های زیبایی خانم ها افراط میکنن همینه

دقیقا

هر روز بی انگیزه تر و افسرده تر میشن چون تمام هدف خلاصه میشه در ظاهر

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

سلامتو رشته ای تحصیل کردم که تو خیلی از کشورها ظرفیت آقایون کمتره اما تو کشور ما برابرهدنبال ژل و عم ...

موضوع یک نفر نیست دارم عموم جامعه رو در نظر میگیرم من خودمم همینطورم اما واقعا جامعه چیز دیگه ای القا می‌کنه 

دیدگاه خودت را دریاب دنباله رو جملات کلیشه ای مسخره نباش 

جامعه کیه جامعه منم شمایی و... 

وقتی شما این جملات را حتی برای تابو شکنی مدام تکرار می‌کنید در ذهن یک سری افراد جا میفته که اره حتماً چنین هست  

و نگاهش به زن در جامعه به  غلط میفته 

شما متولد شدید تا بدست بیارید پس متوقف نباشید 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
موضوع یک نفر نیست دارم عموم جامعه رو در نظر میگیرم من خودمم همینطورم اما واقعا جامعه چیز دیگه ای الق ...

من و امثال من تو همین جامعه زندگی میکنم خواهرم

اگر جامعه به این شکل بود، چرا برای ما نبود و نیست؟ 

اتفاقا من برعکس فکر میکنم، مشکل اصلی تفکر غالبیه که داره بر مغز زنان حکومت میکنه، عملهای زیبایی، ژل و بوتاکس، جلب توجه تو شبکه های اجتماعی و...

اینها نابود کننده هست برای زن و استعدادها و تواناییهاش رو میکشه

وگرنه هرکسی واقعا تلاش کنه میرسه به جایگاهی که لایقشه

درسته واینکه فقط نگاه ابزاری و جنسی و عروسکی میشه به زن

متاسفانه

البته خود زن انتخاب میکنه بپذیره این ظلم رو یا نه

موضوع یک نفر نیست دارم عموم جامعه رو در نظر میگیرم من خودمم همینطورم اما واقعا جامعه چیز دیگه ای الق ...

یک زن در جامعه ایرانی میتونه تو هر حوزه انسانی که دوست داشت وارد بشه و با تلاشش پیشرفت کنه 

جامعه حقیقتا شرایط پیشرفت رو مهیا کرده

اما همزمان در حال دست و پنجه نرم کردن با افرادی هست که تو همین جامعه با امکاناتش و باشرایطی که براشون فراهم کرده رشد کردن اما معتقدن که نه ! از مادر همین متولد شدن و جامعه کاری براشون نکرده و بلکم بهشون ظلم هم کرده ،  لگد میزنن به جامعه و درباره زنان مدام القای ناامیدی و بیچارگی میکنن چرا ؟ چون نگاه جنسی و ابزاری به زن دارن و قائل به کرامت انسانی برای زن نیستن

پیشرفت به اشتباه براشون چیزهای دیگه معنا شده

.. اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷