2777
2789
عنوان

شما بودی تو این موضوع با دل شوهرت راه میومدی یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 828 بازدید | 46 پست
طرف حامله اس میگه اذیت میشم بعد شما میگی بخاطر دل شوهرت برو بخاطر همینه الان شوهرش میگه تو همش نشست ...

برا این حرف شوهرش 

اوقات خودش رو  تلخ کنه حالش خوب میشه؟

خانم حامله یه ساعت خوبه 

یه ساعت دلش گرفته س 

اتفاق خاصی نیفتاده 

همسرش حرف زشتی نزده که بخواد به خاطرش دوسه روز دلش گرفته باشه 

هیچ چیزی ارزش این رو نداره که آدم آرامش خودش رو بهم بزنه 

چه برسه تو بارداری 

اگر بخنده و یه شوخی بکنه باهاش اوضاع بهتر میشه و همسرش از حرفی که زده پشیمون میشه یا اگر ایشون یکی بگه 

همسر دوتا بزاره روش و حرفشون بشه؟؟؟؟

من درکت میکنم واقعا زن باردار اذیت میشه من خونه مادر شوهرم نزدیک دوساعت راه اونجام برم روم نمیشه همش می‌شینم بعد شوهرم به ننش گفته نیلو سختش هر هفته نگو بیا اینجا میگه بره پشت دراز بکشه تو ماشین   اذیت نشه

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من درکت میکنم واقعا زن باردار اذیت میشه من خونه مادر شوهرم نزدیک دوساعت راه اونجام برم روم نمیشه همش ...

چقدر خوب که شوهرت درکت میکنه 

دراز کشیدن خیلی بدتره

من دیشب برگشتنی انقدر کمرم درد میکرد که پشت دراز کشیدم انقدر شکمم تکون میخورد که دستامو سفت گذاشته بودم رو شکمم احساس میکردم الانه که دور از جونش بند ناف جنین کنده شه

سوالم تو موضوع تاپیک بود

تا چند روز خودتو بنداز تو تختخواب

بزار خودش بپزه و بشوره

تا حالش جابیاد

خواست بره سرکار

برات با پارچ آب خوردن بزاره

کلی خوراکی پیشت بزاره

ناهارتم صبح زود بپزه

که تو فقط گرمش کنی بخوره

من بجات باشم تاموقع زایمان

کمر درد بهونه میکنم از جام تکون نمیخورم

برا این حرف شوهرش اوقات خودش رو تلخ کنه حالش خوب میشه؟خانم حامله یه ساعت خوبه یه ساعت دلش گرفته س ا ...

نه شما میگی برای دل شوهرت برو. یا من بودم میرفتم جوابم در موردش این حرفت بود...وگرنه نه الان قهر نکنه .لی به خودش احترام بزاره ...

دختر قشنگمممم خیلی دوست میدارم...

ایشون رفته و برگشته تمام شده ماجرا

عذر میخوام ولی شما دید سطحی ای به موضوع دارید، شوهرش کلا همچین اخلاقی داره و این خانومم هم از نظر جسمی هم روحی انقدر اذیت میشه، اینکه بگی با شوخی و خنده کنار بیا یا نمیدونم تموم شدرفت که فقط لاپوشونی کردنه

چقدر خوب که شوهرت درکت میکنه دراز کشیدن خیلی بدترهمن دیشب برگشتنی انقدر کمرم درد میکرد که پشت دراز ک ...

نه والا اونم خیلی درکی نداره دو هفته یه بار میگه پاشو بریم   اره می‌دونم چی میگی من که دیگه کلافه شدم ننشم هرروز زنگ میزنه فلان بیمارستان برو که هم ویزیت ندی هم بعدا واسه زایمان پول ندی هرچی میگم بابا من چه جوری سه ساعت راه برم اونجام معطل شم نفهمن نمیفهمن

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

عذر میخوام ولی شما دید سطحی ای به موضوع دارید، شوهرش کلا همچین اخلاقی داره و این خانومم هم از نظر جس ...

میگم نظرتون چیه انقد به گوش این بنده خدا بخونیم 

که بره یه بحث حسابی با همسرش داشته باشه ؟

بعد همه چی درست میشه 

تو نی نی سایت این تنها راه حل مشکلات 

مثل اون دوستمون که اومده میگه چرا از این آدم بچه دارشدی.....

تا چند روز خودتو بنداز تو تختخواببزار خودش بپزه و بشورهتا حالش جابیادخواست بره سرکاربرات با پارچ آب ...

این کارارو نمیکنه😢

من سرم درد میکرد یکم خوابیدم فقط هم صبحانه خورده بودم بیدار شدم گرسنه بودم دیدم شوهرمم دراز کشیده با گوشی سرگرمه من که رفتم آشپزخونه غذا بپزم تازه شوهرم پا شد ظرفارو شست و اینا یعنی من بخوابم اینم میخوابه کار کنم اینم کار میکنه

حالا هی رفت اومد گفت کی آماده میشه؟ گفتم فکر نمیکنی خودت باید غذا میپختی خیر سرم منم حامله‌م سرم درد میکنه. اونم گفت من هیچی بلد نیستم

این کارارو نمیکنه😢من سرم درد میکرد یکم خوابیدم فقط هم صبحانه خورده بودم بیدار شدم گرسنه بودم دیدم ش ...

نرو نپز

بهش بگو خودش بپزه

بلد نیست از غذاهای ساده شروع کنه

وقتی خوشش اومد خودش پخت و پز میکنه.

وسیله خونه  خراب میشه من بازش میکنم 

برعکس اون آشپزی میکنه غذا درست میکنه😐😐😐😐

تصمیم گرفتم یکم یکم یادش بدم

اگر چیزی خراب شد خودش بره سراغش

دیگه 

توهم همینکار بکن.یواش یواش آشپزی یادش بده