2777
2789
عنوان

شما بودی تو این موضوع با دل شوهرت راه میومدی یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 827 بازدید | 46 پست
سوالم تو موضوع تاپیک بود

نه منظورم این بود ادامه رو  منتظرم بیاد بخونم ...عزیزم هوای خودتو داشته باشند الآنم تلافی کن هوس خوراکی کن بفرست بره بگیره😉

دختر قشنگمممم خیلی دوست میدارم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو حق داری ولی اشتباهات اینجاست همون روز اول راحت گزاشتی تنها بره ...میباس ی کاری کنی ک یا باهم یا ب ...

همینجوری میذارم بره هم حتی با ناراحتی میره که چرا تو با من نمیای.

الان میگم اگرم میخواد بره، بره فقط کاری با من نداشته باشه

حتی یه بار بدون اینکه اطلاع بده شب رو هم موند که چند روز  سر اون قهر بودم

نه منظورم این بود ادامه رو منتظرم بیاد بخونم ...عزیزم هوای خودتو داشته باشند الآنم تلافی کن هوس خور ...

نه ادامه نداشت میگم با این شرایط واسه دل خوشی شوهرت میرفتی یا خودتو اذیت نمیکردی؟

الان فقط میخوام سردردم خوب شه هیچی نمیخوام دیگه 

میگم اگه شما بودی با این شرایط به خاطر شوهرت میرفتی که دلش خوش باشه یا خودتو به سختی نمینداختی؟

حتما میرفتم 

من خیلی وقت ها به خاطر دل شوهرم و اینکه خوشحال بشه جاهایی رفتم که شاید خیلی دلم نبوده برم 

ما نیاز به توجه و محبت داریم 

اونها هم بالاخره نیاز دارن 

شاید به اندازه ما نه 

ولی خب انسان هستن دیگه 

گاهی به خاطر دلش کاری کنی 

تو ذهنش میمونه 

اما به شرطی که بعدش تلخش نکنی و مدام طعنه ش رو نزنی .

اینکه خودت هم رفتی تفریح بد نیست که 

بارداری رو سخت نکن برا خودت 

لذت ببر 

خواهی نخواهی کمردرد و پا دردو سردرد و معدن و........همه هستش تو بارداری 

نه ادامه نداشت میگم با این شرایط واسه دل خوشی شوهرت میرفتی یا خودتو اذیت نمیکردی؟الان فقط میخوام سرد ...

نه من نمی‌رفتم حقیقت برای خودم ارزش قایلم آخه  خ اذیت میشم بد مریضم..بعدم قرص استامینوفن بخور ضرر نداره

حتما میرفتم من خیلی وقت ها به خاطر دل شوهرم و اینکه خوشحال بشه جاهایی رفتم که شاید خیلی دلم نبوده بر ...

طرف حامله اس میگه اذیت میشم بعد شما میگی بخاطر دل شوهرت برو  بخاطر همینه الان شوهرش میگه تو همش نشستی چرا باید خسته باشی... 

حتما میرفتم من خیلی وقت ها به خاطر دل شوهرم و اینکه خوشحال بشه جاهایی رفتم که شاید خیلی دلم نبوده بر ...

آخه اینکه به دلت نباشه بری با اینکه شرایطت اینجوری باشه خیلی فرق میکنه منم دوست داشتم تو اون مهمونی باشم و بعضی ساعاتش واقعا خوش گذشت ولی خب اذیت شدم .الان یه روز کاملم به خاطر دیروز داره میره

منم چیز خاصی نگفتم بهش ولی اگه یه بار دیگه بگه بریم همه حرفامو میگم بهش چون اون موقع دیگه متوجه میشم که واقعا نمیفهمه الان چه حالی دارم من 

نه من نمی‌رفتم حقیقت برای خودم ارزش قایلم آخه خ اذیت میشم بد مریضم..بعدم قرص استامینوفن بخور ضرر ند ...

دقیقا همین که گفت تو فقط نشستی! احساس کردم که خودمو بی ارزش کردم چون خودش میدونه نمیتونم زیاد بشینم.

هم دیشب قرص خوردم هم صبح ولی میگرن با اینا خوب نمیشه زمان میبره 

مشکل اینجاست که الان درکی از شرایط ندارهالان خودش باید بگه نمیایم ولی قبول میکنه بعد به من میگه بیا ...

شما باید اونجا میرفتی تو اتاق دراز میکشیدی

همه خانمها میدونن بارداری و درک میکنن