2777
2789

شوهرم عاشق مهمونی و دروهمی‌های خانوادگیه

دیروز داداششو دیده بود اونم گفته بود امروز بیاین بریم باغچه‌ی ما‌‌. چندین بار گفته بودن من قبول نکرده بودم چون باردارم و راهمون دوره ۲ ساعت راهه و من سختمه یکی دو بارم شوهرم تنهایی رفته بود

این بار دیگه من قبول کردم و با هم رفتیم. رفتنی هوا خیلی گرم بود کولر داشتیم ولی آفتاب اذیت میکرد و خیلی هم ترافیک بود. اونجا هم خیلی نشستم و جا نبود دراز بکشم به خاطر همین کمرم به شدت درد گرفت و تا ساعت ۲ شب اونجا بودیم با اینکه ما راهمون دوره همزمان با بقیه خداحافظی کردیم و اومدیم اونا ۲۰ دقیقه بعد خونشون بودن ما ۲ ساعت بعد‌.

خلاصه ساعت ۴ و نیم تونستم بخوابم و از وقتی چشممو باز کردم تا همین الان سردرد میگرنی دارم و نمیتونم قرصی جز استامینوفن بخورم اینم که سر دردم رو خوب نمیکنه.

و شوهرمم انگار واقعا درک نمیکنه از خواب که بیدار شده میگه بدنم یه جوری کوفته‌ست انگار کتک خوردم گفتم ببین من چی‌ام دیگه! میگه من کلی تو استخر بودم تو چیکار کردی مگه فقط نشستی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشبحالت کاش شوهر من اینجوری بود. خیلی خشکه نه دوستی ن اشتایی

مشکل اینجاست که الان درکی از شرایط نداره

الان خودش باید بگه نمیایم ولی قبول میکنه بعد به من میگه بیا بریم منم که میگم نمیام خودش باز میره ولی مثلا با ناراحتی

بگو بیشعور من با بچه تو شکمم چه نشستنی دارم زن حامله  باید همش دراز بکشه بشینه کمر درد میشه من الان کمرم داره می‌شکنه ...دارم برات بچه میارم برخورده احترام بزار ...

دختر قشنگمممم خیلی دوست میدارم...

اوقات خودت رو تلخ نکن عزیزم 

بارداری همینه دیگه 

کسی که همش رو تخت هست هم ممکنه بدن درد داشته باشه 

حالا که دیگه رفتی تلخش نکن 

خودتو مشغول کن 

استراحت کن 

لذت ببر از بارداری 

به امید خدا به دنیا میاد تا مدتی درگیری و جایی هم نمیتونی زیاد بری

تو حق داری ولی اشتباهات اینجاست همون روز اول راحت گزاشتی تنها بره ...میباس ی کاری کنی ک یا باهم یا بدون تو نره...الان زایمان هم بکنی خ راحت تو نیایی ولتون می‌کنه میره

دختر قشنگمممم خیلی دوست میدارم...

اوقات خودت رو تلخ نکن عزیزم بارداری همینه دیگه کسی که همش رو تخت هست هم ممکنه بدن درد داشته باشه حال ...

میگم اگه شما بودی با این شرایط به خاطر شوهرت میرفتی که دلش خوش باشه یا خودتو به سختی نمینداختی؟