بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
والا شوهرم کارمنده همین خونه هم به اسممون نیست تنها چیزی که دهکمون رو بره بالا تراکنش زیاده که وام ز ...
ما هم هیچی نداریم هیچیییییی به اسممون نیست حقوق شوهرم ۱۵تا ۲۰ تومنه کارگره مستاجریم از وقتی ازدواج کردیم هیچ سفری نرفتیم خلاصه هیچ به هیچ دهکمون ۹ بود اعتراض زدیم شد ۸ الانم ک میخوان قطع کنن خیلی غصه میخورم واقعا تنها خرجی خودمو دخترم همون یارانه بود😔
آنچنان خسته و دلگیرم از این زندگی💔 روز مرگم را بدانم شب ز شوقش بار رفتن بسته ام...🖤
بی انصافیه بخدا دور و برم هستن حقوق شهدا میگیرن خونه و ماشین هم دارن ولی دهک یکن
اره فامیلای شوهرم خواهر خودم همشون وضعشون عالیههههه دهکشون ۱تا ۳ هست برادرشوهرم ماشین خرید خونه خرید حقوق خوب جای خوب استخدام شد با خنده ی خیلی چندش اور میگفت دهکم از ۱ تکون نخورده😤😤😤😤
آنچنان خسته و دلگیرم از این زندگی💔 روز مرگم را بدانم شب ز شوقش بار رفتن بسته ام...🖤