2777
2789
عنوان

اینا احساس مادریشون کمتره یا چی

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 53 پست
نمیدونم ولی بستگی به صلاح بچه داره بعضیاپیش پدرشون زندگی بهتری خواهندداشت

یکی از همکلاسی های پارسال پسر من فرزند طلاق بود و با پدرش زندگی میکرد 

خیلی هم مرد خوبی بود و همه جوره کنار پسرش بود 

حتی تو صبحانه مادر و پسری هم اومد و بین اون همه زن شرکت کرد

اما پسرش واقعا کمبود داشت

کارهایی میکرد که نگم برات 

بچع هم مادر میخاد و هم پدر 

طلاق نباید باعث بشه یکی شون حذف بشه از زندگی بچه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطعاً ما حق نداریم قضاوت کنیم چون ممکنه همون شرایط یا بدترش برامون پیش بیاد.

شاید تو تنهایی هاش دلتنگ بچه هایش میشه و زار میزنه.

شایدم بی حس شده.

شایدم آنقدر زجر و سختی کشیده که تو دلش جایی برای دلتنگی نمونده.

شایدم کنار پدر زندگی بهتری برای بچه فراهم بوده.

پدر هایی که بچه ها رو ول میکنن خیلی بیشتر هستن ولی متهم به بی مسولیتی نمیشن.

همه میگن مادره زن زندگی نبوده و حالا هم باید جور بچه رو بکشه

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

من خودم ترجیح میدم بچم بردارم برم دنبال زندگیم شده به هر قیمتی بچم نمیزارم و برم البته که مشکل از قو ...

بچه که تا سن 7سال با مادره.. بعدش هم با پدر و اگر رابطه بچه با مادر خوب باشه ممکنه بعدها بخواد با مادرش زندگی کنه در صورتی که بتونه تامین کننده نیازهاش باشه. حداقل مادری که بخواد جدا بشه میتونه هفته ای دو هفته ای بچشو ببینه.. اینکار که میکنه نه اینکه کلا ترکش کنه

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
تو قانون ایران یه دوره دست زنه، یه دوره دست مرد، هر دو ولی میتونن در طول هفته بچه رو ببینن، در آخر و ...

بله دیدم

یکی از اشناهامون طلاق گرفته و هر دو طرف ازدواج مشترک کردن

ولی همچنان هر دو بچه رو میبینن 

تو‌همه‌چی‌ایراد از بقیه اس؟ طرف بچه کوچیکشو‌که‌حضانتش تا هفت سالگی با مادره رو‌ول‌می‌کنه‌می‌ره‌می‌چس ...

از بدو تولد ولی پدر هست و ولی بودن به مادر نمیرسه

پس اگر پدر ادعا کنه این زن نمیتونه خرج بچه را بده یا این زن فلان کار نمیتونه در حق بچم بکنه به راحتی بچه را از مادر میگیرن، بله مشکل از قانونه که بچه به اسم‌ پدر ثبت میشه و اصلا برای مادر نیست! 

مادری که مریضی جسمی داره، مادری که پول نداره، مادری که جایی برای نگه داری نداره این جور ادما چرا باید بچه را نگه دارن؟ اصلا میدونی که قانون هم اجازه نمیده؟ بعد فکر کن بچتو تا ۷ سالگی نگه میداری بهش وابسته میشی بعد یهو بگه بهم بده تو ام بدی؟ اصلا میتونی؟؟ بله که مشکل قانونه

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

یه مادر بی احساس دیدم که واقعا دیگه اون آدم سابق نشدم زنداداش یکی از دوستانم بود که بچش موقع بدنیا اومدن سوراخ بینیش کیپ بود و خیلی شرایط سختی بود باید با قطره چکان قطره قطره به بچه شیر میدادن تا دوسالگی که بتونن عملش کنن و اون مادر به بچه شیر نداد تا بچه از گرسنگی مرد 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

قطعاً ما حق نداریم قضاوت کنیم چون ممکنه همون شرایط یا بدترش برامون پیش بیاد.شاید تو تنهایی هاش دلتنگ ...

یه سوال دختری ک بالاجبار با پسری ازدواج میکنه و ازش بچه دار میشه، به اندازه ی بقیه ی مادرا بچشو دوس داره؟؟ یا ن چون از شوهرش متنفر بوده از بچشم بدش میاد

یه سوال دختری ک بالاجبار با پسری ازدواج میکنه و ازش بچه دار میشه، به اندازه ی بقیه ی مادرا بچشو دوس ...

اکثراً بچه رو دوست دارن. ولی پیش میاد کسی که بچه رو نخواد

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

یه مادر بی احساس دیدم که واقعا دیگه اون آدم سابق نشدم زنداداش یکی از دوستانم بود که بچش موقع بدنیا ا ...

دلیل نفرت از بچش چی بود؟ 

ب شوهرش علاقه داشت

من فک میکنم اونایی ک شوهرشونو دوس ندارن، بچه هاشونم خیلی دوس ندارن

دلیل نفرت از بچش چی بود؟ ب شوهرش علاقه داشتمن فک میکنم اونایی ک شوهرشونو دوس ندارن، بچه هاشونم خیلی ...

نمیدونم عزیزم 

نه نفرت از شوهر باعث نمیشه جگر گوشه خودت رو دوست نداشته باشی

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

از بدو تولد ولی پدر هست و ولی بودن به مادر نمیرسهپس اگر پدر ادعا کنه این زن نمیتونه خرج بچه را بده ی ...

حق‌ملاقات‌چی؟؟؟ اونو هم‌نداره؟ یه‌عده‌دوس‌دارن همیشه مظلوم‌واقع شن زنی‌که‌فرتی‌بعد طلاق می چسبه به شوهره و‌یادش‌می‌ره‌که‌بچه‌ای‌هم داشته انسان نیس 

یه زنایی‌رو‌دیدم‌که‌با خون‌دل با بخشیدن‌مهریه و هزار بدبختی بچه رو نگه‌داشتن‌پیش‌خودشون‌با کارکردن بچه شونو مثل دسته گل‌نگه‌داشتن اینکه‌یه‌عده‌عاطفه ندارن هییییچ‌توجیهی‌نداره

اکثراً بچه رو دوست دارن. ولی پیش میاد کسی که بچه رو نخواد

ی خانم به شوهرش خیانت میکرد(شوهرشو نمیخاس) 

بعد طلاق گرف رف با همون آقایه ک باهاش خیانت میکرد ازدواج کرد.. 

الان بچش از مامانش خیلی میترسه هروقت میخاد بره پیشش گریه میکنه ک نمیرم. میگه اون منو دوس نداره