2777
2789

بچه ها من تولدم نزدیکه و هر سال برای خودم کادو میخرم🤩🎂

امسال هرچی فکر کردم به نتیجه نرسیدم تا اینکه طی یک سری اتفاقا بهم پیشنهاد شد پاوربانک بخرم برای گوشیم

بنظر خودم با این وضع قطعی برق خرید خوبیه ولی من از مارک و مسائل فنی و رنج قیمتاش سر در نمیارم اگه شما اخیرا خریدید ممنون میشم راهنماییم کنید🥰🥰💕

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اینا بگیری که خودشون کابل دارن هاااااا

بالای ۲۰ هزار هم باشه

مراقب باش که ۳۰ بگیری نه ۲۰

به یک نفر ۲۰ انداخته بودن( سر شارژر رو میگم)

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

سلامتولدت مبارک چه کار زیبایی میکنیبرند شیایومی بخر و پاور ۲۰ هزار به بالا

سلام عزیزممم😍ممنون گلم اولین تبریک تولدم امسالم رو از شما شنیدم خانم زیبا💓

راستش خانوادم برای تولدم کاری نمیکنن کلا مناسبت ها براشون مهم نیست منم از وقتی شاغل شدم سعی میکنم هر مناسبت به خودم کادو بدم😃 کی مهمتر از خودم؟

چشم عزیزم ممنون بابت راهنماییتون🥰

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

از اینا بگیری که خودشون کابل دارن هاااااابالای ۲۰ هزار هم باشهمراقب باش که ۳۰ بگیری نه ۲۰به یک نفر ۲ ...

چشم عزیزم

۲۰هزارش رو متوجه شدم ولی اون ۳۰ و ۲۰ چجوریه‌؟ کجاش نوشته شده؟

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

چشم عزیزم۲۰هزارش رو متوجه شدم ولی اون ۳۰ و ۲۰ چجوریه‌؟ کجاش نوشته شده؟

با گوشیت امتحان کن

ببین کابل توی گوشیت میره یا نه

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎