2777
2789
عنوان

پارسال دختر عمم پزشکی قبول شد خواهرش استوری گذاشت

| مشاهده متن کامل بحث + 6966 بازدید | 211 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید دختر عموت از کار پدرش هم ناراحته ولی به نظرم دلیل اصلی ناراحتیش اینه که پزشکی قبول نشده و آرزوی پزشکی به دلش میمونه بخصوص که دختر عمت قبول شده. البته شایدم تحلیلم اشتباه باشه

آدم وقتی جوان است به پیری جور دیگری فکر می‌کند. فکر می‌کند پیری یک حالت عجیب و غریبی است که به اندازه‌ی صدها کیلومتر و صدها سال از آدم دور است. اما وقتی به آن می‌رسد می‌بیند هنوز همان دخترک پانزده ساله است که موهایش سفید شده، دور چشم‌هایش چین افتاده، پاهایش ضعف می‌رود و دیگر نمی‌تواند پله‌ها را سه تا یکی کند. و از همه بدتر بار خاطره‌هاست که روی دوش آدم سنگینی می‌کند.».   از کتاب چهل سالگی ناهید طباطبائی
دخترعموم زیادی دیگه حساسه.....بنظرم ب خواهرش حسودی میکرده ک پزشکی قبول شده بق کرده منتظر ی حرف یا تل ...

خواهرش امسال کنکور داشته هنوز نتیجه نیومده

مامانی چطور دلت اومد تنهادخترتو بذاری وبری😔

دقیقا خودش ته دلش پرستاری کمتر از پزشکی میدونسته الان میخواد گردن یکی بندازه

افرین 

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

شما دختر از بس توی مسائل زندگی با هم رقابت دارید ،این رقابت هم به بحث کاری کشیدید ،فقط با روح روان ...

چرا قضاوت الکی میکنی و همه رو جمع میبندی خوبه منم چون ی سری مردا رو دیدم که هیزن بگم همه مردا هیزن ؟ 

یا ی سری مردا بی ناموسی میکنن بگم همه مردا بیناموسن؟ خوشت میاد؟ 

همه مثل هم نیستن جمع نبند

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

چه لوسه. اینکه باباش بردش بالا بهش برخورده ? نقی هم دخترش که مهماندار بود میگفت خلبان خخخ

باباش باید صبر میکرد تا یکی بگه پزشکتیون مبارک بعد بگه دخترم پزشک نیست پرستاره

فقط 8 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاش پدرمنم مثل عموت بود ولی هر جا مینشست نمیگفت این هیچ گوهی نشد من معلم شدم اما انگار گناه کردم

وقتی به بابام‌گفتم میخوام‌برم دانشگاه رشته مهندسی گفت هه زرت تو مهندس شی! کثافت پوزش هم یه وری کرده بود حین گفتن

خواهرش امسال کنکور داشته هنوز نتیجه نیومده

پس من بد متوجه شدم فک کردم میگی ی دخترش پزشکی قبول شده یکی پرستاری ....درهرصورت دخترعموت زیاد گنده کرده ماجرا رو پدره بی احترامی و توهین ک نکرده

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

پس من بد متوجه شدم فک کردم میگی ی دخترش پزشکی قبول شده یکی پرستاری ....درهرصورت دخترعموت زیاد گنده ک ...

یعنی دلخوره ک چرا شبیه همون استوری رو گذاشته و نگفته پرستاری آوردم

مامانی چطور دلت اومد تنهادخترتو بذاری وبری😔