2777
2789
عنوان

پارسال دختر عمم پزشکی قبول شد خواهرش استوری گذاشت

| مشاهده متن کامل بحث + 6952 بازدید | 211 پست
شما دختر از بس توی مسائل زندگی با هم رقابت دارید ،این رقابت هم به بحث کاری کشیدید ،فقط با روح روان ...

حالا خوبه دخترا دغدغه ی کار هم دارن 

مثل بعضی ها بجای کار و زندگی تو سایت زنونه نمیچرخن.

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی دلخوره ک چرا شبیه همون استوری رو گذاشته و نگفته پرستاری آوردم

بازم داره زیاد حساسیت نشون میده

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

من اسمی از همه آوردم ؟

گفتی شما دخترا 

شما دخترا یعنی چی؟ 

اگه منظور شمارو اشتباه فهمیدم عذر میخوام

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

وقتی به بابام‌گفتم میخوام‌برم دانشگاه رشته مهندسی گفت هه زرت تو مهندس شی! کثافت پوزش هم یه وری کرده ...

میفهممت❤️🫂بعضیا هم پدری بلد نیستن الان میخام برم دانشگاه به نظرت خانوادم ازم پرسیدن چی لازم داری ببری اصلا گفتن با چی میخای بری ؟نه چون اهمیتی ندارم براشون همیشه باید خودم خرج کنم که پیش بچه های دانشگاه کم نیارم خجالت بکشم 

چه دختر ضعیفی با این روحیه چجوری قبول شده!!!!!

دلنازک و زودرنج و حساس 

اما بشدت درسخون و باهوش 

پارسال پرشکی دانشگاه تیپ دو میاورده 

ولی خوب پرستاری تهران رو ترجیح داده میگ

مامانی چطور دلت اومد تنهادخترتو بذاری وبری😔

از سهمیه هیئت علمی باباش استفاده کرده یا نه ؟

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

شما دختر از بس توی مسائل زندگی با هم رقابت دارید ،این رقابت هم به بحث کاری کشیدید ،فقط با روح روان ...

مثل شما مردا که هیز و هولین و اینجام دنبال تور کردن بقیه 

مرد نی نی سایتی رو کی ادم حساب میکنه اخه

یه سکوت معنادار بهتر از حرفای بی‌معنیه ..! 🦋️             شازده‌کوچولو: چرا خاطرات خیلی بی رحمن؟ روباه: چون دستتو میگیرن و میبرن به روزایی که هیچوقت بر نمیگردن :) 🦊🧝🏻🍂