2777
2789

هفته پیش پنج شش کیلو ساده و چرخکرده خریده بود دو تا سینی برداشته بود قلمبه قلمبه روی سینی گذاشته بود تو فریزر😆😆😆😀😀 منم چون باهاش قهر بودم  اونروز نگفتم باید تووی کیسه فریزر باشه .. فرداش گفتم همینجوری الکی  نایلونای بزرگ انداخته روشون زیرش بازه🤣🤣🤣🤣🤣

حالا هی توو غذاها میپزه واسه منم کنار میزاره من نمیخورم میترسم مریض  بشم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه بابای با سلیقه ای😂😂😂😂

خیلی کارای تَک میکنه که تا حالا ازهیچکی ندیدی

مثلا سیب زمینی سرخکرده با کفگیر میریزه میوه ریز باشه با کفگیر میریزه طالبی با ملاقه میخوره 😀😀

چه بابای با سلیقه ای😂😂😂😂

حالا بنظرت خراب شدن ؟ اخه غذا میپزه بوش خوبه دلم میخواد ولی نمیخورم

البته بگم من چون اهنم‌ یه جور عجیبی میفته نیاز دارم گوشت بخورم کلا گپشت چیز ضایه ایه

طحال عزیزم به اهن رب داره ؟اهنم خیلی میفته ولی ازمایشا همش نرماله واقعا ممکنه از طحال باشه ؟

مشکلات خونی گاهی دلیلش بزرگ شدن طحال هست

منم اهنم پایین بود بعد کلی ازمایش ازم میگرفتند نمونه مغز استخوان گرفتند دلیل براش نبود فقط طحالم بزرگ شده بود که دکتر گفت عمل کن درش بیار منم رفتم پیش طب سنتی یکم خون از دستم گرفت طحالم کوچیک شد و وضعیت خونم هم اوکی شد

مشکلات خونی گاهی دلیلش بزرگ شدن طحال هستمنم اهنم پایین بود بعد کلی ازمایش ازم میگرفتند نمونه مغز است ...

عزیزم من شنیدن بودم کمخونی باعث اسیب به طحال میشه برعکسشو نشنیده بودم چه میدونم حوصله دکترو ..درمانگاه و .. دیکه ندارم بخدا

💚💚 کلا درسته که فریز شده اینکه هوای ازاد مونده اشکالی نداره ؟

نه عزیزم 

تو هوای خیلی سرد مثل تو فریزر میکروب ها نمیتونن رشد کنن 

بخور خیالت راحت

مراقب خوبیات باش خوشگله😘🥰