2777
2789
عنوان

خانوادم میگن یا فراموش

299 بازدید | 33 پست

خانوادم دیگه دارن فشار روانی زیاد بهم وارد میکنن مدام بدنم میلرزه گوشی که زنگ میخوره تپش قلب میگیرم حمله عصبی بهم دست میده دستام میلرزه و خوابم جوریه که مدام از خواب میپرم از ترس میترسم بیان بکشنم میگه یا فراموشش میکنی یا میکشیمت میبندیمت به لوله ها اینقدر میزنیمت و گوشت بدنتو میکنیم که خونریزی کنی بمیری زجر کشت میکنم من نمیتونم فراموش کنم نمیتونم پسری که زندگیشو گذاشت برام وسط رو ول کنم بدون اون نمیتونم زندگی کنم 💔😭

اللن داری زندگی میکنی. بدون اون داری نفس میکشی... ادم بدون هوا نمیتونه زنده بمونه و نفس بکشه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داستان چیه

دوسش دارم بدون هیچ دلیلی میگن ن کلا ابرومو بردن دیگه مثل روانی ها برخورد میکنن هرکی میگه کارتون اشتباهه گوش نمیدن میگن شما اینو میگین این دخترم ول نمیگنه من دوسش دارم خیلی دوسش دارم نمیخام از دستش بدم 💔

اللن داری زندگی میکنی. بدون اون داری نفس میکشی... ادم بدون هوا نمیتونه زنده بمونه و نفس بکشه

الان دارمش الان با همیم ولی یبار همینطور جدامون کردن و من خودکشی کردم چون دیگه نمیتونستم هرچی میگذشت من نابود تر میشدم

پسر خوبیه؟شرایط ازدواج داره؟!خانواده پسره موافقن؟

اره هر سه ملاک رو دارن اینا لج کردن به حرف یکی گوش میدن که چشم دیدن خوشبختی منو نداره اون همیشه بهم تهمت میزنه ابرومو میبره اون زنه خیلی ادم بدیه چون من با پسرش ازدواج نکردم 

الان دارمش الان با همیم ولی یبار همینطور جدامون کردن و من خودکشی کردم چون دیگه نمیتونستم هرچی میگذشت ...

خب پس این حرفا چیه.. پسره چی کاره س؟ اخلاقش؟ خانواده ش؟ درامده ش؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

خب پس این حرفا چیه.. پسره چی کاره س؟ اخلاقش؟ خانواده ش؟ درامده ش؟

پسره ارتشه .خانوادش خانواده بزرگین و واقعا منو دوست دارن چندین بار اومدن گفتن نه اون هنوز داره درس میخونه میخاد یه معازه هم بزنه کنار شغلش

پسره ارتشه .خانوادش خانواده بزرگین و واقعا منو دوست دارن چندین بار اومدن گفتن نه اون هنوز داره درس م ...

خب دلیل مخالفت؟ فاصله ی سنی؟ 

هیچی رابطمو قطع نکردم دنبال یه شرایطیم که دور شم. اون پسر صدشو گذاشت حیفه از دستش بدم

هعییی منم💔نمیتونم به نبودش فکر کنم خانوادم اصلا بهم توجه نکردن تا به الان من براشون مهم نبودم فقط بحث ازدواجم که میرسه میشن صاحب من