2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه علاقه ای به رشته م ندارم ازش هیچی نمیفهمم بخصوص قسمت کد نویسی ش💔

علاقه رو ول کن

توش میتونی پول در بیاری 

بچسب ب همین

هم پرستیژ داره هم بازار کار

چیه خیاطی و آرایشگری ؟

خانواده م مشکلی ندارن ولی میگن حق انصراف از دانشگاه نداری

کنکور درد سر داره همینو ادامه بده ی کارم در کنارش برو مستقلی حال میدع🥳🥰

بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤

علاقه رو ول کنتوش میتونی پول در بیاری بچسب ب همینهم پرستیژ داره هم بازار کارچیه خیاطی و آرایشگری ؟

آخه اگه به چیزی علاقه نداشته باشم هیچ کاری هم براش نمیکنم :(

من کردستانمتوی کارگاه سفال سازی کار میکردم و به اندازه ۵ تا کارگر کار میکردم💔💔💔

ی کارگاه دیگه پیدا کن بگو حقوقمو ماهیانه بدین اینجا کمتر از ده نیست

بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤

آرایشگری خوشم نمیاد خیاطی هم پول دوره ش گرونه

برای کسب درامد نیازی نیست همه ی تکنیک های خیاطی رو بلد باشی فقط ی مدل شومیز یا یه کت بدون یقه یاد بگیر همون و با پارچه های مختلفی امتحان کن اینقد بدوز و تکرارش کن تا دستت راه بیفته برو بازار پارچه ارزون بخر بدوز به ۲ برابر قیمت بفروش من اینجوری به درآمد رسیدم 🙂

بار سنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود خم شدن را عار میدانم خدایا 🤲کمک کن نشکنم 

کنکور درد سر داره همینو ادامه بده ی کارم در کنارش برو مستقلی حال میدع🥳🥰

حس بی فایده بودن میکنم

همیشه پدر و مادرم میگن بچه فلانی فلان رشته قبول شد تو هیچی نشدی💔

من نجاری دوست دارم

حس بی فایده بودن میکنمهمیشه پدر و مادرم میگن بچه فلانی فلان رشته قبول شد تو هیچی نشدی💔من نجاری دوست ...

اخیییی 🥲قربونت بشم خانوادت کار خوبی نمیکنن اصلا 

ی کارگاه دیگه پیدا کن بگو حقوقمو ماهیانه بدین اینجا کمتر از ده نیست

من خودم نجاری بلدم ولی جایی ندارم کارهای هنری م رو بفروشم و پیج هم هیچ فالوری ندارم تا بخوام فالور بگیرم یه قرن زمان میبره😔

برای کسب درامد نیازی نیست همه ی تکنیک های خیاطی رو بلد باشی فقط ی مدل شومیز یا یه کت بدون یقه یاد بگ ...

من نجاری بلدم ولی هیچ پیج و فالور و جایی ندارم که بفروشمش :) 

تبلیغات هم گرونه😔💔

من نجاری بلدم ولی هیچ پیج و فالور و جایی ندارم که بفروشمش :) تبلیغات هم گرونه😔💔

هر کاری اولش سخته عشقم دنبال ایده و خلاقیت باش طرح جدید بزن خلاق باش ایشالا نتیجه می گیری ❤

بار سنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود خم شدن را عار میدانم خدایا 🤲کمک کن نشکنم