2777
2789
🤣🤣🤣 اصلا نمیشه دو کلمه حرف زد انگار من دشمن شمام من فقط نظرمو گفتم بعدش حق میدم دخترا هم میخوان ...

ولی الان که فکر میکنم میبینم حق دارید جامعه امن نیست

حتی این سایت هم امن نیست و ما نباید بدون برادر یا همسر اینجا بیاییم . 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

شما احتمالا کم سن و سالی که از پیام من همچین برداشت های تند و تیزی میکنی؛ یا تجربه ی استقلال و تنها ...

از اونجایی که هیچوقت کسیو کنارم نداشتم شرایژ ازدواج هم میدونم امکانش خیلی که نداشته باشم از سن کم هم کار کردم هم تنهایی زندگی کردنو یاد گرفتم نگران نباش 

شما حتما همیشه یکیو داشتی و داری همه اینجوری نیستن زنایی هستن که از پس خودشون بر بیان بعدشم اونجا ایران نیست مطمعن باش خیلی امن تره برای یه زن خودم نرفتم ولی خیلی از دوستام مهاجرت کردن چند سال اخیر

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از پروفسور سمیعی گفتن شما پیداست سواد و تجربه زیاد دارید . باس اشیه ممکنه بپرسم کشورایی که میگید رف ...

من چیزی که دیدم اینه چند مدته میام نی نی سایت و دائما تورو اینجا میبینم فکر نکنم تا سرکوچتون رفته باشی پس بهتره درباره ی چیزی که سوادشو نداری و ندیدی هم نظری ندی 😂

بیا جانا عنایت کن تو مولانای رومی را ، غلام شمس تبریزم قلندروار می‌گردم 🦋༘