2777
2789
🤣🤣🤣 اصلا نمیشه دو کلمه حرف زد انگار من دشمن شمام من فقط نظرمو گفتم بعدش حق میدم دخترا هم میخوان ...

ولی الان که فکر میکنم میبینم حق دارید جامعه امن نیست

حتی این سایت هم امن نیست و ما نباید بدون برادر یا همسر اینجا بیاییم . 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

شما احتمالا کم سن و سالی که از پیام من همچین برداشت های تند و تیزی میکنی؛ یا تجربه ی استقلال و تنها ...

از اونجایی که هیچوقت کسیو کنارم نداشتم شرایژ ازدواج هم میدونم امکانش خیلی که نداشته باشم از سن کم هم کار کردم هم تنهایی زندگی کردنو یاد گرفتم نگران نباش 

شما حتما همیشه یکیو داشتی و داری همه اینجوری نیستن زنایی هستن که از پس خودشون بر بیان بعدشم اونجا ایران نیست مطمعن باش خیلی امن تره برای یه زن خودم نرفتم ولی خیلی از دوستام مهاجرت کردن چند سال اخیر

رد نشو🥲لطفا برام دعا کنید خدا خواسته ام رو با صلاحم یکی کنه حسرت به دل نمیرم                                                                  لطفا هر جوری بلدید برای برگشت اونی که دوسش دارم و ازدواجمون دعا کنید💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از پروفسور سمیعی گفتن شما پیداست سواد و تجربه زیاد دارید . باس اشیه ممکنه بپرسم کشورایی که میگید رف ...

من چیزی که دیدم اینه چند مدته میام نی نی سایت و دائما تورو اینجا میبینم فکر نکنم تا سرکوچتون رفته باشی پس بهتره درباره ی چیزی که سوادشو نداری و ندیدی هم نظری ندی 😂

💙❄️ لایک نکنید لطفا