2777
2789
یه آدم جو گیر که شاید اسیر تبلیغات شده رفته یه ادم مفلوک و سرخورده که نه میتونه بمونه نه میتونه برگر ...

بدون منفعت؟ نیروی تحصیل کرده و کار جوون داره با پول میره تو کشورشون !منفعتی نداره؟

معدل باید بالا باشه زبان بلد باشی از نظر مالی اوکی باشی جوون باشی سنت کم باشه تا بتونی بری کلی شرایط و سختی داره مگه الکیه

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

🙂🙂🙂چه ربطی داره خانوم زمونه خراب شده نظر دادم نگفتم که کلا نرید ،😑 از من باشه تا سر کوچه هم نره

از نظر شما دخترا رو همون اول زنده به گور کنیم امن تر نیست؟

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

همه تو زندگیشون اینجوری نیستن که برای اینکه تا سر خیابونم برن یه مرد باید همراهشون باشه مراقبت کنه ا ...

شما احتمالا کم سن و سالی که از پیام من همچین برداشت های تند و تیزی میکنی؛ یا تجربه ی استقلال و تنها زندگی کردن رو نداری!

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
🙂🙂🙂چه ربطی داره خانوم زمونه خراب شده نظر دادم نگفتم که کلا نرید ،😑 از من باشه تا سر کوچه هم نره

مطمعن باش برای یه دختر مجرد و تنها کشورای اروپایی به مراتب امن تره خیلی از دوستای من رفتن 

دوستم ایتالیاست اگه یه نفر باعث مزاحمت ساده هم بهت بشه یا تیکه بندازه جرمه طرز فکر اونارو مقایسه کن مثلا با زنای اینجا 

ایران و افغانستان برای دختر تنها واقا خوب نیست

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

بله

ببین عزیزم شما برای اینکه واقعا بفهمی شرایطش چجوریه؛ یه مدت همین جا؛ کاملا مستقل از خانوادت زندگی کن‌. ببین از پسش بر میای یا نه! منظورم زندگی توی خوابگاه دانشجویی نیست. زندگی که واقعا مستقلی و صفر تا صدش با خودته. 

اون وقت میبینی که تنها زندگی کردن خیلی سخته و چالش های خاص و بزرگ خودش رو داره،حالا بری توی یه کشور دیگه بدون هیچ آشنا یا همراهی؛ سختتره.

اگه بتونی با همسرت مهاجرت کنی؛ خیلی بهتره؛ چون می تونید توی سختی هاو مشکلات بهم کمک کنید. اگه بیمار شدید؛ از هم پرستاری کنید. کاری رو بلد نبودید باهم انجام بدید و یاد بگیرید. دلتنگی و غربت دیگه کمتر اذیت میکنه و...

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)

کاش لااقل سمیعی رو بلد بودی بنویسی.

کلا ندیدی چه‌جوریه فرآیند مهاجرت؟ نه؟

و بله، حتی اگه فرقی هم نکنه براشون، برای همون کارگر هم حدأقل‌هایی رو فراهم می‌‌کنن که این‌جا برای پروفسورها هم فراهم نمی‌شه. 

یه آدم جو گیر که شاید اسیر تبلیغات شده رفته یه ادم مفلوک و سرخورده که نه میتونه بمونه نه میتونه برگر ...

از پروفسور سمیعی گفتن شما پیداست سواد و تجربه زیاد دارید . 

باس اشیه 

ممکنه بپرسم  کشورایی که میگید رفتید کدومان؟

از نظر شما دخترا رو همون اول زنده به گور کنیم امن تر نیست؟

🤣🤣🤣 اصلا نمیشه دو کلمه حرف زد انگار من دشمن شمام 

من فقط نظرمو گفتم بعدش حق میدم دخترا هم میخوان آزاد باشن بهترین ها رو داشته باشن

دانایی 

کاش لااقل سمیعی رو بلد بودی بنویسی.کلا ندیدی چه‌جوریه فرآیند مهاجرت؟ نه؟و بله، حتی اگه فرقی هم نکنه ...

برام جالبه بدونم کدوم کشورا رفتن با این سطح سواد که به این راحتی به من میگن پام رو از ایران بیرون نذاشتم

بله کاملا درست میگید ممنونم از راهنماییتون

❤❤❤