2777
2789
عنوان

با همچین مردی ازدواج می کنید

964 بازدید | 75 پست

دیشب با کسی که در حال آشنایی هستیم حرف زدیم در مورد مهریه

میگه من ۵۰ یا ۶۰ تا مهریه میکنم شروط ضمن عقد رو هم هیچ کدوم رو نمیدم

ترجیحش هم اینه زنش هم شاغل باشه و در آمدش رو بیاره وسط

میگفت دو نفر شاغل باشن توی قسط دادن خیلی به آدم کمک میشه می تونن قسط بدن

من الان شاغلم ولی ممکن بعد نخوام باشم که بهش هم گفتم گفته باشه ولی میگه ترجیحم شاغل بودت

اینو قبول می کردید

البته اینو بگم منم در مورد اینکه اصلا رسم جهاز و سیسمونی نداریم بهش گفتم

تو خانواده ما هیچ کس جهاز نمیده منم اصلا نمی تونم تیکه پاره کنم خودم رو با حقوق خودم جهاز بگیرم یه ۱۰ سالی باید اینطوری کار کنم هیچی هم خرج نکنم که بخوام جهاز بگیرم

حالا سایر ملاک ها رو هم بگیرید خوبه

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود

همخونه بگیر چه کاریه 

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بقیه اخلاقاشو ما نمیدونیم ک نظر بدیم ولی شاغل بودن رو ک اولین جلسه مطرح میکنه خیلی جالب نیست

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
بقیه اخلاقاشو ما نمیدونیم ک نظر بدیم ولی شاغل بودن رو ک اولین جلسه مطرح میکنه خیلی جالب نیست

اولین حلسه نبود مدتیه در حال آشنایی هستیم

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود

نه اصلا بهش فکرم نمیکردم .

متلسفانه بعضی از این آقایون  مثلا  اینجوری مخارج را تقسیم میکنن دادن کرایه خونه قسط بانک‌را خانم بده بعد آقا هم میگه منم ماشین میخرم پول جمع میکنم خونه میخرم .

که فردا روز به اسم خودشون هم باشه 

از احاط اینکه میگه کار کن یجوریه میدونی اگه مولا تو میگفتی من میخوام کار کنم و میگفت باشه اوکی بود اما اینکه خودش میگه کار کنو حقوقت وسط باشه به من زور میاد حالا مثلا اگه من کار کنم حقوقم واسه خودم بود اوکیه ها

بعدا اینشکلی نشه که خودش کار نکنه بعدا یا مثلا تو هم بگو که پس غدا پختن و کار های خونه هم شریکی

همه چیش خوبه الا اینکه برا حقوق تو کیسه دوخته چون تو زندگی مشترک زن یه وقتایی شرایط کار کردن رو نداره مثل زمان بارداری یا بعد از اون مردی که از اول شرط میزاره اگه یه روز زنش تو خونه بیکار باشه احساس میکنه زنش مفت خوره و دایما بهش خرده میگیره به نظرم همین یه خصلت اونقدر بده که مزایاش رو نادیده گرفت

من بدون حق طلاق هیچوقت ازدواج نمیکنم چون یعنی اسارت اینکه مرد بگه زن بره سر کار قسط بده هم خیلی بدم میاد احساس حمایت بهم نمیده خب خودم میرم سر کار زندگیمو میگذرونم شوهر میخوام چیکار که برام تعیین تکلیف کنه؟ نخواستیم

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...