2777
2789

بگید حق با کیه توروخدا باهم قهر بودیم دخترم اصراااار بریم لوازم تحریر بخریم تا اونجا کلامی ح نزدیم…حتی اونجاهم حرفی بینمون نبود اومدیم تو ماشین نشستیم یهو با لحن بد گف اره لباس زیرت بیرون بود تو ک اینجوری با من نیا بیرون…منم کفتم خب اونجا میگفتی درستش میکردم بعدم تو ک ب من هیچ توجهی نداری دوروزه برات مهم نی مردم یا زنده دیگه دردت جیه خلاصه داشتم گله میکرد وسط ح زدنم صدای ضبطو زیااااد کرد ینی خفه شو منم گفتم بزن کنار من پیاده میشم وقتی نمیخوای صدامو بشنوم با من نیا…اقا این سگ شد شرو کرد فحش دادن هرجی بلد بود بارم کرد گف نباشی راحتمو نمیخوامت و…جیگرم خونه حالم بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میفهمم‌ ناراحتی و احساس ندیده‌ گرفته شدن داری

اما دنبال این نباش حق با کیه

بعضی وقتا تو لحظه ای که می‌خواد جرقه دعوا زده بشه، باید با وجود همه غم هامون، سکوت کنیم.

برای آرامش روان خودمون و فرزند.

برای شکسته نشدن حرمت ها

بعدا مه یکم اوضاع آروم شد کم کم حرف بزنیم و مشکلات حل کنیم،

نذار اینقدر دلخوری ها روی هم جمع بشه.

مهربان باشیم   
وقتی قهرید نرید بیرون که بدتر بشه دخترتو قانع میکردی حرف حرف اون که نباید باشه یروز دیگه میرفتید یا ...

واقعا انقد بد گریه کرد دلم سوخت رفتم وگرنه نباید میرفتم اصلا

عزیزم چرا تو تاپیکات گفتی که جدا شدی؟؟

اره عزیزم خبر مرگم دوباره برگشتم ب اون احمق سابق خب؟خداروشکر هنو عقد نکردم باش قرار بود عقد کنیم ک دیگه کنسلش میکنم حوصله نداشتم توضیح بدم گفتم شوهرم