2777
2789
عنوان

با همچین مردی ازدواج می کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 965 بازدید | 75 پست

اگه شروط عقد امضا نکنه میتونه 4 زن بگیره  

پدر بزرگم میگفت برات دعا میکنم همیشه همدمت خوب باشه. منم گفتم همدم یعنی همسر گفت نه فقط اون ما  هزاران همدم داریم. دوستات یا  اونی که توتاکسی کنارت نشسته  اونی که تو اتوبوس کنارت نشسته اونی که وقتی سر کار میری کنارت نشسته اونی میری مسافرت کنارت نشسته وووو فقط اون موقع فضای مجازی نبود 👊آهنگ برا طُو https://biaupload.com/do.php?filename=org-7e90e2e9cb361.mp3

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بدون حق طلاق هیچوقت ازدواج نمیکنم چون یعنی اسارت اینکه مرد بگه زن بره سر کار قسط بده هم خیلی بدم ...

وقتی طرفت انقدر شرط و شروط و باید نباید میزاره شماها هم باید براش شرط و شروط بزارید وگرنه هم بی ارزش میشید هم گستاخ میشن 

نوچ

کاش من روح بودم، باور کن روح خوبی می‌شدم، نه کسیو اذیت می‌کردم، نه عین روح‌های مسخره بی‌مصرف می‌شدم، برای خودم سوار وسیله‌های شهر بازی بسته می‌شدم، برای خودم کل گلای گل فروشی بو می‌کردم، از قفسه‌های کتابخونه‌های بسته رد می‌شدم، بلند بلند آهنگ می‌خوندم و می‌رقصیدم، حالا توام یواشکی هی بغل می‌کردم، به کی برمی‌خورد آخه♡         
خانوما اسی میگه جهیزیه نمیبرم بعد میگین ازدواج‌ نکن؟!

جهیزیه تو شرع و قانون با پسره بقیه لطف میککند دلیل نمیشه ک پرو بشند 

۹مین کاربری/تویی که این امضارو میخونی ازت مچکرم ک با وجودت خوبت دنیا و زیباتر کردی/ 💌

وقتی طرفت انقدر شرط و شروط و باید نباید میزاره شماها هم باید براش شرط و شروط بزارید وگرنه هم بی ارزش ...

اصلا آدم اینجوری به درد نمیخوره من یه لحظه هم باهاش ادامه نمیدادم این باید بره شوهر کنه نه زن بگیره جدی میگم ۳۰ سالمم هست سنم کم نیست ولی اصلا حاضر نیستم

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
اون شروط که همه امضا میکنن منظورش شروط حق طلاق و مسکن و این چیزاست

نه میتونه امضا نکنه هیچ کس هم نمیتونه حرف بزنه اگه عرروس راضی باشه 

پدر بزرگم میگفت برات دعا میکنم همیشه همدمت خوب باشه. منم گفتم همدم یعنی همسر گفت نه فقط اون ما  هزاران همدم داریم. دوستات یا  اونی که توتاکسی کنارت نشسته  اونی که تو اتوبوس کنارت نشسته اونی که وقتی سر کار میری کنارت نشسته اونی میری مسافرت کنارت نشسته وووو فقط اون موقع فضای مجازی نبود 👊آهنگ برا طُو https://biaupload.com/do.php?filename=org-7e90e2e9cb361.mp3

اولین حلسه نبود مدتیه در حال آشنایی هستیم

خب اون قبول کرد جهزیه و سیسمونی رو؟و اینکه میدونی تو بارداری و ۳ ۴ سال بعدش تو نمیتونی کار کنی

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
ولی الان کدوم پسری میتونه خرج جهیزیه رو هم بده؟!

خب نده بعد فکر شما طزف حق مسکنت حق تحصیل حق خروج از کشور  حق فرزند رو بگیره ازت قسط هم بدی براش 

۹مین کاربری/تویی که این امضارو میخونی ازت مچکرم ک با وجودت خوبت دنیا و زیباتر کردی/ 💌

ولی الان کدوم پسری میتونه خرج جهیزیه رو هم بده؟!

خیلیا میدن اصلا میتونن با یه جهاز ساده برن سر زندگیشون ولی اخلاق پسره زشته

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...