2777
2789

ولی خدا شایده ناخاسته بود جلوگیری داشتیم حتی قرص میخوردم نمیدونم چجوری😭بخدا یک ماهه زندگی نکردم حس میکنم زندگیم بعد از بچه دوم خراب میشه مستاجریم خونه نداریم حس میکنم صاحب خونه بگه چخبره شما دونفر بودین تو ۵سال شدین ۴نفر😭😭😭دستمون ب دهنمون میرسه فقط مستاجریم شوهرم واسه پسرم تاحالا چیزی کم نزاشته پسرم ۱۵ماهشه😭😭😭دل سقط هم ندارم😭😭😭

من مخالف فرزند آوری هستم 

ولی بی نهایت برابر مختلف سقط حتی کلمه ش رو هم به زبون نیار 

انشالله قدمش خیر باشه عزیزم 

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنها توصیه لی ک میتونم بکنم اینکه از الان بچه ات رو هفته ای یه روز بزار خونه مامانو اینا عادت کنید بهش  ک بعدا مکافاتی دوتا بچه کوچیک هنزمان

۹مین کاربری/تویی که این امضارو میخونی ازت مچکرم ک با وجودت خوبت دنیا و زیباتر کردی/ 💌

وا 

این چه حرفیه 

نگو ناخواسته بگو خدا داده اس 

اگر میتونی بزرگش کنی و از لحاظ مالی مشکلی نداری ناشکری نکن 

این کاربری کلا واگذار شده ، از تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ به بعد تاپیکای منه 

به بقیه چه ربطی داره هدیه خداس 

حالا اون بقیه ۸ ساله دارن تلاش میکنن ک خدا یکی دیگه بده بهشون بچشون از تنهایی در بیاد 

خونه هم میخرین انشالله

این زِندگی کُلِش چَرخُ فَلَکِ:🌏🎡بالا جَنبهِ داشتهِ باش🤌🦋 ؛ پایین صَبر...🫂🍃

اتفاقا خیلیم خوبه اختلاف سنی کم بین بچه

مگه بقیه قراره خرجشو بدن ک نظرشون برات مهمه؟

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

ملت از کجا قراره بفهمن بچه شما ناخواسته بود یا طبق برنامه اومده که نگران حرفشین؟اطراق من چندتا مادر هست که خودخواسته فاصله سنی بین بچه هاشون کمتر از سه سال هستش و به هیچکسی هم اجازه توهین و قضاوت ندادن چون هرکسی میپرسید میگفتن بله خواستم بچه هام علاوه بر رابطه خویشاوندی دوست صمیمی همدیگه هم باشن 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

چرا اینجور فکر می کنی

خدا خواسته ها انقدر کاراشون راحتتر پیش میره 

بذار بقیه مسخره کنن  ،چرا برات مهمه وقتی خدا خواسته بده بهت 

گریه نکن عزیزم ،پونزده ماهه تا تولد بعدی ان شالله دوساله و نیمه ست حدودا ،

وقتی دنیا بیاد متوجه میشی خودت

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

بخداوندی خدا 

تک باشی نمونه باشی موفق باشی 

بازم دهن جماعت بسته نمیشه از حسودی برا ی چیزی فک میزنن

این زِندگی کُلِش چَرخُ فَلَکِ:🌏🎡بالا جَنبهِ داشتهِ باش🤌🦋 ؛ پایین صَبر...🫂🍃