2777
2789
عنوان

اونایی که طلاق گرفتید بیایید

333 بازدید | 39 پست

پشیمونید؟ اوایل چطور بود ؟ یا تایمایی خشمتون بالا نمیاد زنگ بزنی فحشش بدی با زندگیت بازی کرد؟ 

یا یک‌لحظه پشیمون شی 

لطفا تجربه هاتون رو بگید 

پشیمونم طولش دادم 

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

من دوماه نامزدم میخام جدا شم ولی میترسم چیزیم بینمون نبوده رابطه جنسی

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی میگی زودتر باید جدا میشدی؟ خشم‌نداری بهش؟

آره 

نه 

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 
جدایی سخته بهتون حق میدم خانم ولی جدایی به معنای تمومشدن حق زندگی نیجدایی میتونه یه شروع باشه واسه ی ...

دقیقا منم دارم از خونه پدری جدا میشم پر تنش هستش

به شانس بگوید ماهنوز زنده ایم یک شب هم درخانه ی مارا بزند
منم ندیدم ولی مرد نفهم و درون‌گرا و معتاد به کار دنبال توجه خواهیه و قرون به قرون حساب میکشه ولی واس ...

پدر منم ادم. نرمالی نبود خیلی سختی کشیدم کاش به ارمش برسیم

به شانس بگوید ماهنوز زنده ایم یک شب هم درخانه ی مارا بزند

ببین من الان اول راهم دارم تازه اقدام میکنم ولی پشیمونم از اینکه چرا زودتر اقدام نکردم چرا قبل عروسیم اقدام نکردم؟؟؟؟ خاک تو سرمممم

خشم نمیاد سراغم بالاخره اونم بدبخت شد پول زیادی خرج کرد اونم زحمتش هدر رفت انشالله بعد من خوشبخت نشه

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂