2777
2789
عنوان

بهم بزنم به نظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 38 پست
خب ازش دلیلشو بپرس

واقعا نمیدونم بعضیا مثل اینکه گوشیو واسه سر قبرشون خریدن:/

اگه خواستی منو بشناسی از خودم بپرس،به بقیه ریدم کینه دارن ازم🗿🌪 همیشه در زندگی پویا باشید،پویاهاخییلی خوبننن😌✨❤️

نمیدونم دیدی بعضی اوقات حسش هس؟دقیقا هر موقه حسش هست میاد پیام میده قربون صدقه فلان

شاید مشغلع چیزی داره اگع مطمعنی خیانت نمیکنه بهم نزن

بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره شاید ناراحته

از چی دقیقا وقتی ناراحته اینطوری جواب میده؟

اگه خواستی منو بشناسی از خودم بپرس،به بقیه ریدم کینه دارن ازم🗿🌪 همیشه در زندگی پویا باشید،پویاهاخییلی خوبننن😌✨❤️

شاید مشغلع چیزی داره اگع مطمعنی خیانت نمیکنه بهم نزن

خب اره مشغله که خیلی داره ولی همیشه باید داشته باشه؟

ینی نباید حتا برامن وقت بزاره؟

ببین ینی هرچقدرم که فکر میکنم یک ادم با کل مشغله و کاراش میتونه حداقل دو کلمه رو که تایپ کنه نمیتونه؟

اگر یه سال تو رابطه بودید و همو انقدرررر دوست دارید که نمیشه به همین راحتی تمکمش کردبی احترامی هاش چ ...

بحثمون شده بود بی احترامی کرد

من نمیتونم واقعا تحمل کنم و چون به همین راحتی نمیشه تمومش کرد این تاپیک و زدم مشورت بخوام

خب اره مشغله که خیلی داره ولی همیشه باید داشته باشه؟ینی نباید حتا برامن وقت بزاره؟ببین ینی هرچقدرم ک ...

در روز اصلا چت ندارین؟اکثر پسرا از چت زیادی خوششون نمیاد بهم نزن دختر اگ قصدش ازدواجه جامعه پر گرگه

بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤

تو که تصمیمت رو گرفتی چرا تاپیک زدی

تصمیمم قطعی نیست زدم از شما ام نظر بپرسم

که رابطه یکسالرو خراب نکنم

متوجه نشدم بیشتر توضیح میدی

بنویس حس میکنم به اندازه ای که باید بهم توجه نمیشه و قدرم دونسته نمیشه و اگه بخوای همینجوری قطره چکونی بهم محبت کنی من ترجیح میدم رابطمون و تموم کنیم

بازم نظرع خودته که حرفای بالا رو بگی یا ن ولی حتما قبلش دلیل این رفتارشو بپرس بعد اینارو بگو

وقتی ب راحتی میتونی ازش بگذری پس تمومش کن پسر مردمو بازی نده.پسرا بیکار نیستن بشینن بیس چاری قربون ص ...

😑😑😑اگه به راحتی بود تاپیک نمیزدم نظر بپرسم

درضمن دختر نیاز به توجه داره نمیگم بیست و چهارساعته بهم توجه کنه ولی در طول هفته یکبارو که میتونه نمیتونه؟