2777
2789
عنوان

بهم بزنم به نظرتون

317 بازدید | 38 پست

دو ساعت سه ساعت در میون شبیه اسکلا جواب منو میده

همو خیلی دوست داریم یه سال و چند ماهم هست که باهمیم سر یسری بحثا بی احترامیاییم کرد ولی حق داشت البته بازم میگم همو خیییلی دوست داریم ولی میخوام بهم بزنم با اینکه میدونم ضررش به جفتمون میرسه ولی اشکال نداره به خودمم برسه دیگه واقعا مهم نیست

میخوام براش بنویسم:

تمومش کنیم به نظرم

من دیگه نمیتونم باهات ادامه بدم

من نمیتونم باکسی باشم که دوسم نداره

دیگه بهم پیام نده.

به نظرتون بنویسم؟

اگه خواستی منو بشناسی از خودم بپرس،به بقیه ریدم کینه دارن ازم🗿🌪 همیشه در زندگی پویا باشید،پویاهاخییلی خوبننن😌✨❤️

اگر دوستت نداشت ۱ و نیم سال باهات نمیموند اگ دوسش ذاری باهاش حرف بزن بگو این چ وضعشه

بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگر دوستت نداشت ۱ و نیم سال باهات نمیموند اگ دوسش ذاری باهاش حرف بزن بگو این چ وضعشه

ببین مثل این میمونه یکی بهت سلام نکنه و تو به طرف بگی بهم سلام نکردی و طرف بهت سلام کنه

این سلام واقعا بعد اینکه به روش آوردی برات ارزش داره؟

اگه خواستی منو بشناسی از خودم بپرس،به بقیه ریدم کینه دارن ازم🗿🌪 همیشه در زندگی پویا باشید،پویاهاخییلی خوبننن😌✨❤️

خودت میدونی ولی ته پیامت خودتو کوچیک نکن

متوجه نشدم 

ینی چی کدومشو ننویسم؟

ببین مثل این میمونه یکی بهت سلام نکنه و تو به طرف بگی بهم سلام نکردی و طرف بهت سلام کنهاین سلام واقع ...

از اول اینجوری بود ؟ خب هزارتا دلیل داره کارش تو باید تو این دوسال میفهمیدی اخلاقش دستت میومد چجوری دوستت داره خب؟

بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤

میگی همو خیلی دوست دارین که.اگر واقعا بدرد هم نمیخورین با دلیل قانع کننده بهم بزن

من نمیتونم اینقدر با بی توجهیاش کنار بیام

با اینکه میدونم بهم بزنم خیلی حالم بد میشه ولی واقعا نمیتونم تحمل کنم اینطوری

بعدم هر وخ اعتماد به نفستو بردی بالا اون موقس ک میفته دنبالت

متوجه نشدم بیشتر توضیح میدی

خودت که میگی هردوتون همو دوست دارین دلیل بهم زدن چیه؟

بی توجهی

انقد با دیر پیام دادناش کنار امدم الان عادت کرده

از اول اینجوری بود ؟ خب هزارتا دلیل داره کارش تو باید تو این دوسال میفهمیدی اخلاقش دستت میومد چجوری ...

نمیدونم دیدی بعضی اوقات حسش هس؟

دقیقا هر موقه حسش هست میاد پیام میده قربون صدقه فلان