2777
2789
عنوان

از فکر اینکه مادر بشم به خودم می‌لرزم

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 28 پست
میشه پنهانی از شوهرت خودت جلوگیری کنی😐

نمیخوام اونو محروم کنم از چیزی. 

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
همیشه ناراحت بودم از اینکه وجود دارم. دنیا همه اش سختی و از دست دادن و دلتنگیه.

منم ترس ازدست دادن دارم برا همین قید بچه زدم ولی مردی پیدا نمیشه این شرط منو قبول کنه😑 بچه دار شدن هم پول میخاد هم اعصابوروان سالم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حدود سی.

عزیزم شما بین ۲۰ تا ۳۰ کیفیت تخمک هات خوبه و بین ۳۰ تا ۴۰ بارداری سخت اتفاق می افته و ۴۰ به بعد شانس بارداری به شدت پایین میاد از روی تجربه دارم باهات صحبت میکنم سریعا اقدام کن مطمعن باش چند وقت طول میکشه تا حامله بشی 

چون دنیا همش سختیه. خودمم دوست ندارم باشم.

عزیزم دیدگاه تو اصلاح کن

مادر بودن،سختیش هم لذت و شیرینیه

🟢 آتش بس یک شوخی مضحکه، ما از ابتدا با امریکا و اسرائیل در نبرد بودیم. چیزی نمونده بود که اسرائیل رو برای همیشه از صحنه روزگار محو کنیم، اما... بدونیم و بشناسیم دشمنان داخلی رو که از موشک و پهپاد دشمن خطرناک ترن، همون ها که میترسن و مردم رو میترسون. الان هم با اشتباه نابخشودنی شون باعث شدن دشمنی که درحال مرگ بود، تجدید قوا کنه. و اما ما... یادمون باشه هر رأیی و هر انتخابی، هزینه خودش رو داره😉

عزیزم شما بین ۲۰ تا ۳۰ کیفیت تخمک هات خوبه و بین ۳۰ تا ۴۰ بارداری سخت اتفاق می افته و ۴۰ به بعد شانس ...

اگه خدا مجوز میداد همین الان خودکشی میکردم 😭 اینایی که میگی روی کسی اثرگذاره که دلایلش مادی باشه. من دلایل فلسفی دارم تا عمق وجودم رخنه کرده. اگه مایل بودی درمورد 《آنتی ناتالیسم》 بخون.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
عزیزم دیدگاه تو اصلاح کنمادر بودن،سختیش هم لذت و شیرینیه

سختی من نه! سختیِ خودش.

اگه خدا مجوز میداد همین الان خودکشی میکردم 😭 اینایی که میگی روی کسی اثرگذاره که دلایلش مادی باشه. م ...

از لحاظ معنوی میگم که شما در این دنیا اومدی که طرح الهی خودت رو به سرانجام برسونی و بی دلیل زن نشدی زن بودن یعنی دریچه ورود انسان دیگر به دنیا شما یه دریچه هستی که انسانهای دیگری از طریق شما به این دنیا میان روح اونها العان در دنیای دیگه چشم انتظار هستن که از طریق شما ورود کنن به دنیا 

هر روح فقط در صورتی جاودان میشه که بباد به دنیا حتی شده یه ماه تو شکم مادرش بشه و بعد سقط بشه اما دلش میخواد جاودان بشه این شرط جاودانگی هست

پس اصلا فکر نکن هدفی نبوده این ها همه طرح های الهی هست و مصلحتی پشتش هست اما شما داری به بیراهه میری مکتب خودت رو دنبال کن اگه مسلمان شیعه هستی در مکتب خودت بمان و بیراهه نرو تا رستگار بشی

از لحاظ معنوی میگم که شما در این دنیا اومدی که طرح الهی خودت رو به سرانجام برسونی و بی دلیل زن نشدی ...

حرفایی که میزنی مثل عالم ذر هست. اون هم فقط یه فرضیه هست. هی میگم خب چرا قرآن مستقیم نگفته بچه دار شید؟ حتی همون عالم ذر فقط یه تفسیر از یه آیه هست که فقط حدس میزنن ارواح همه در ازل آفریده شدند.

چون دنیا همش سختیه. خودمم دوست ندارم باشم.

بله حق دارید منم اصلا دوست ندارم یروزی بچه ای داشته باشم و بخاطر این تصمیم گرفتم وارد زندگی مشترکی هم نشم لااقل تا چند سال دیگه...اما خب شما قطعا باید به مشاوره رجوع کنید

به هرحال برای بچه دار شدن رضایت شماهم نیازه دیگه عزیزدلم

I lost you, but I found me,so I win.

بله حق دارید منم اصلا دوست ندارم یروزی بچه ای داشته باشم و بخاطر این تصمیم گرفتم وارد زندگی مشترکی ه ...

ممنونم که درک کردی. چشم.

حرفایی که میزنی مثل عالم ذر هست. اون هم فقط یه فرضیه هست. هی میگم خب چرا قرآن مستقیم نگفته بچه دار ش ...

الست بربکم

این آیه اشاره داره به عالم ذر وقتی خدا همه روح ها رو یکجا جمع کرد ازشون پیمان گرفت خب کجا جمع کرد؟یه عالمی بوده دیگه 

و اینکه اگه زندگی پس از زندگی رو دیده باشی یه خانومی بود که میگفت من چند سال قبل اینکه به دنیا بیام رفتم و خانواده ام رو دیدم و باهاشون وقت میگذروندم پس روح این خانوم قبل از بسته شدن نطفه هم وجود داشته و این خودش نشانه ی وجود عوالم دیگه هست 

در مورد بچه دار شدن و این ها من یه نظری دارم در مورد شما این مسئله ای هست که شیطان داده برای شما روش مانور میده و شده نقطه ضعف شما تا جایی که حتی شیطان امید داره اینقدر شما ناامید بشی که خودت رو از بین ببری 

عزیزم اگه بدترین شرایط رو داشتی از رحمت پروردگارت نا امید نشو که دری رو برات باز میکنه و نجاتت میده و وقتی بچه دار بشی می فهمی که چقدر افکارت بیهوده بوده و فقط خودت رو آزار دادی ،بچه یه نعمت زیباست که شما با بزرگ کردن و رنج و زحمتی که برای بچه میکشی روح خودت رو ارتقا میدی وقتی مادر میشی تازه یه وجه از خودت رو میبینی که چقدر فداکار و دلسوز و مهربونه

الست بربکماین آیه اشاره داره به عالم ذر وقتی خدا همه روح ها رو یکجا جمع کرد ازشون پیمان گرفت خب کجا ...

خیلی ممنون از وقت و اطلاعاتی که گذاشتی. بله برنامه زندگی پس از زندگی رو و خصوصا این قسمت رو دیدم ولی فراموش کرده بودم. حتما خیلی به حرفات فکر میکنم. بله اگه اعتقادی به عالم پس از مرگ نداشتم حتما خیلی وقت پیش خودمو کشته بودم درست میگین. حتما به حرفاتون فکر میکنم.