2777
2789
عنوان

یبوست بارداری

113 بازدید | 24 پست

دکتر شربت فیژان...انجیر سنا .تجویز کرده....اما روی جعبه نوشته مصرف در بارداری شیردهی ممنوع😐 فقط یه قاشق خوردم با آب زیاد......میترسم .دوست ندارم بخورم.میخواست شیاف بنویسه .خودم گفتم یه شربت سبک بنویس...

حالا میخوام.سبوس گندم بگیرم...هر روز بخورم همراه با غذا.یا شیر.یا آب جوش...خوبه بگیرم؟

لطفا تجربه ای دارید بگید!!؟.

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه

من دکترم اصلا شربت و قرص شیاف نداد 

گفت با چیزا ملین بخور درست بشه 

منم همه چیو امتخان کردم فقط انجیر خیس خورده و کاهو همراه غذا روم تاثیر داشت 

ب

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
من دکترم اصلا شربت و قرص شیاف نداد گفت با چیزا ملین بخور درست بشه منم همه چیو امتخان کردم فقط انجیر ...

اینا تاثیر نداره..برام.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شربت لاکسی هرب باریج بگیر بخور تو بارداری هم منع ندارد من خودم تو بارداریم میخوردم

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

شربت لاکسی هرب باریج بگیر بخور تو بارداری هم منع ندارد من خودم تو بارداریم میخوردم

میخواستم زنگ بزنم همیت لاکسی ژل...از منشیش بپرسم...

منم الان این مشکلو دارم، هفته چند هستی؟ بهم شربت لاکسی ژل دادشربتی که ثنا داره اصلا نخور

لاکسی ژل سر زایمان اولم...بعد زایمان مصرف میکردم...خوب بود....ولی وقتی بهش  گفتم یخورده فکر کرد...گفت خب لاکسی ژل که نه...شاید چون هفته ۲۰هستم نخواست بده...نمیدونم بعدش این شربت انجیر نوشت

میخواستم زنگ بزنم همیت لاکسی ژل...از منشیش بپرسم...

نمی‌دونم مگه لاکسی ژل و لاکسی هرب یکیه به هر حال من لاکسی هرب استفاده میکردم روی قوطیش درج شده تو بارداری منع مصرف ندارد اینو دکتر داروخانه بهم داد

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍