2777
2789

یک چشمم یک وبیست وپنج ودومی یک آستیگما هم هستن عینکی شدم دوروزه سرگیجه وسردرد با زمین هم شیب دار میبینم طبیعیه؟؟البتهه دیدم  از ۱۴۴pتغیر کرد به ۱۰۸۰p خواستم ببینم عینک آستیگما  فرق داره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عینکش هم آره فرق داره 

عینک دوربین فقط باید دوربینی چشمت رو اصلاح کنه ولی دوربین همراه با آستیگمات علاوه بر دوربینیتون باید ناهمواری قرنیه یا عدسیتون رو هم جبران کنه 

عینکش هم آره فرق داره عینک دوربین فقط باید دوربینی چشمت رو اصلاح کنه ولی دوربین همراه با آستیگمات عل ...

پس برا همینه همچیزو شیب دار میبینم بعد یسوال  دیگه بنظرت چشمم نمرش یک وبیست وپنج ودومی یک هست ضعیفن؟؟ خیلیی اخه هرکی میپرسه بهشون میگم تعجب میکنن

پس برا همینه همچیزو شیب دار میبینم بعد یسوال دیگه بنظرت چشمم نمرش یک وبیست وپنج ودومی یک هست ضعیفن؟ ...

ضعیف هست ولی نه خیلی زیاد من مامانم شماره چشمم 4 عه خودم 2 البته نزدیک بینیم ما 

ولی خب چون آستیگمات دارین نسبت به ضعیف معمولی تار تر هم میینین من چشم راستم و چپم نمرشون یکیه ولی راست چون آستیگمات داره بیشتر تار میبینه

(عینک رو مرتب بپوشین درست میشه شیب دار دیدنتون)