دیشب دلم از کسایی که اذیتم کرده بودن گرفته بود چند ساله که خوش و خرم تقاص پس ندادن دونه دونه اسمشونو میبردم و گریه میکردم حتی چندنفرو تو نی نی سایت از جمله آیسان بی همه چیز بردم و آخرم امام حسنو قسم دادم اینا تقاص پس بدن داغ ببینن همونجوری که منو شکستن بعد دیشب خواب دیدم یه مرد لباس سبز داشت و صورتش معلوم نبود اومد تو خوابم گفت نادان بودن ببخششون گفتم نمیخشم 😭خدا تقاص میگیره گفت خدا سخت کیفره بعد گفتم تو کی جواب نداد و از خواب پریدم 🥺 حالا میگم کاش حاجتمو ازش خواسته بودم 😢
گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤 خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من نظری راجع به خوابت ندارم ولی اومدم اینو بگم و برم ک بنظرم وقتی اینو اینجا بگی کاربرا دو گروه میشن یه عده مسخره ت میکنن و حستو ب خوابت بد میکنن یه عده تقدیس میکنن و بزرگنمایی و خوش بحالت و قدر خودتو بدون و این حرفا.
هردو مدل نظرات هم آدمو از حسی ک واقعا داشته دور میکنه
بارون..مه..خاک خیس خورده..درخت..شمال..مصاحبت با آدمهای خوب..نوشتن..من از اینها لذت میبرم.☕ من ،خالی از عاطفه و خشم، خالی از خویشی و غربت، گیج و مبهوت ، بین بودن و نبودن.. نور تو بودی، کی منو از تو جدا کرد؟..
الانم خواهر شوهر کوچیکمو سپردم به خدا و حواله ش کردم به امام حسین .خدا جوابشو بده فقط
برایتان چنین آرزو میکنم آن زمان که در محشر خدا بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .❤️هر وقت مشکل و گره ای تو کارتون افتاد ،به حضرت رقیه دردانه ی امام حسین توسل کنید تا خداوند به واسطه ی ایشون گره از کارتون باز کنه .انشاءالله .🩷بهم گفت با این اوضاع گرونی هنوز هم پای آرمان های رهبرت هستی ؟گفتم به ما یاد دادن توی مکتب حسین 💔ممکنه آب هم واسه خوردن نباشه ❤️