2777
2789
عنوان

دیشب خواب امام حسن رو دیدم🥺

201 بازدید | 21 پست

دیشب دلم از کسایی که اذیتم کرده بودن گرفته بود چند ساله که خوش و خرم تقاص پس ندادن دونه دونه اسمشونو میبردم و گریه میکردم حتی چندنفرو تو نی نی سایت از جمله آیسان بی همه چیز بردم و آخرم امام حسنو قسم دادم اینا تقاص پس بدن داغ ببینن همونجوری که منو شکستن بعد دیشب خواب دیدم یه مرد لباس سبز داشت و صورتش معلوم نبود اومد تو خوابم گفت نادان بودن ببخششون گفتم نمیخشم 😭خدا تقاص میگیره گفت خدا سخت کیفره بعد گفتم تو کی جواب نداد و از خواب پریدم 🥺 حالا میگم کاش حاجتمو ازش خواسته بودم 😢

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
عزیزم💚

کلی سوال تو ذهنمه🥺🤦‍♀️خیلی حس عجیبی بود

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نظری راجع به خوابت ندارم ولی اومدم اینو بگم و برم ک بنظرم وقتی اینو اینجا بگی کاربرا دو گروه میشن یه عده مسخره ت میکنن و حستو ب خوابت بد میکنن یه عده تقدیس میکنن و بزرگنمایی و خوش بحالت و قدر خودتو بدون و این حرفا.

هردو مدل نظرات هم آدمو از حسی ک واقعا داشته دور میکنه

بارون..مه..خاک خیس خورده..درخت..شمال..مصاحبت با آدمهای خوب..نوشتن..من از اینها لذت می‌برم. من ،خالی از عاطفه و خشم، خالی از خویشی و غربت، گیج و مبهوت ، بین بودن و نبودن.. نور تو بودی، کی منو از تو جدا کرد؟..

تو رو خدا هیچ وقت به کسی نگو داغ ببینن.

من همیشه میگم سپردمشون به خدا .

الانم خواهر شوهر کوچیکمو سپردم به خدا و حواله ش کردم به امام حسین .خدا جوابشو بده فقط

برایتان چنین آرزو میکنم آن زمان که در محشر خدا بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .❤️هر وقت مشکل و گره ای تو کارتون افتاد ،به حضرت رقیه دردانه ی امام حسین توسل کنید تا خداوند به واسطه ی ایشون گره از کارتون باز کنه .انشاءالله .🩷بهم گفت با این اوضاع گرونی هنوز هم پای آرمان های رهبرت هستی ؟گفتم به ما یاد دادن توی مکتب حسین 💔ممکنه آب هم واسه خوردن نباشه ❤️

آیسان کیه؟

یه بی همه چیز عقده ای 

من نظری راجع به خوابت ندارم ولی اومدم اینو بگم و برم ک بنظرم وقتی اینو اینجا بگی کاربرا دو گروه میشن ...

پس کاش تاپیک نزده بودم😢

داغ ببینن ؟

چق وحشتناکین

ادم ازتون میترسه

یکی بهتون بدی کرده

عزیزش چ گناهی کرده ک ارزوی مرگشو دارین

″ندیدم اصالتی بالاتر از اصالت کورد″💎🦅222مَن با نخستین نگاهِ تو ، آغاز شدم !❤️‍🔥S

سلام‌ عزیزم منظور اقا این بود تو ببخش خدا به وقتش جوابشونو میده

نه نمیبخشم 😢 خدا پس کی دیگه تقاص میگیره☹

تو همین سایت؟ یا آیسان اسلامی میگی؟

تو همین سایت آیسان اسلامی چکار دارم😁

داغ ببینن ؟چق وحشتناکینادم ازتون میترسهیکی بهتون بدی کردهعزیزش چ گناهی کرده ک ارزوی مرگشو دارین

حتما یه کاری کرده که گفتم داغم منظورم این بود که تا آخر عمر بسوزه که ربطی به مردن نداره