2777
2789
عنوان

شستن پرده های سفید

67 بازدید | 9 پست

دوستان من کل پرده های خونم سفید هستن می‌خوام بشورمشون چکار کنم چی بزنم برق زنن از تمیزی

به روم نمیارم اما یه گوشه از قلبم برای تموم چیزهایی که حقم نبود ولی تجربه‌شون کردم درد میکنه... 💔🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول یه دور بدون شوینده بزن ابکشی بشهخاکش گرفته میشه چرک کرد نمیشهبعد پودر یا مایع ماشین و پودرصابون ...

قند برای چی؟ 

به روم نمیارم اما یه گوشه از قلبم برای تموم چیزهایی که حقم نبود ولی تجربه‌شون کردم درد میکنه... 💔🙃

براق میکنه این روش رو از خشکشویی یاد گرفتم

امتحان میکنم ممنون عزیزم🌺

بده خشکشویی

دوست دارم خودم بشورم ی بار فرستادم راضی نبودم لک شده بودن

اسی جان اگه پردت توریه اول یبار بدون مایع بزن رو شستشوی سریع که گردوخاک رو پاک کنه

دفعه بعد بنداز رو دور شستشوی دستی با آبگرم و خشک‌کن دمای بالا

دوردوم که انداختی دوقاشق شکر به پودر یا مایع اضافه کن وایتکس هم یادت نره 

خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ شکرگزاری و مدیتیشن با استاد حسین اُرا🧎‍♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠/ روژای امروز با روژای سال قبل خیلی فرق کرده، درک میکنم توی این یک سالی که گذشت به اندازه ده سال پخته تر شدم و صبور/ راستی سن یه خانوم رو نمی‌پرسن یه خانوم همیشه توی مرز ۳۰ سالگی زندگی میکنه 🧚‍♀️ARMY

اسی جان اگه پردت توریه اول یبار بدون مایع بزن رو شستشوی سریع که گردوخاک رو پاک کنهدفعه بعد بنداز رو ...

مرسی عزیزم فقط این چقد زمان میبره؟ 

مرسی عزیزم فقط این چقد زمان میبره؟

خواهش گلم

شستشوی ساده ۳۰ دقیقه

شستشوی دستی هم یک‌ونیم ساعته

روی هم میشه دوساعت

خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ شکرگزاری و مدیتیشن با استاد حسین اُرا🧎‍♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠/ روژای امروز با روژای سال قبل خیلی فرق کرده، درک میکنم توی این یک سالی که گذشت به اندازه ده سال پخته تر شدم و صبور/ راستی سن یه خانوم رو نمی‌پرسن یه خانوم همیشه توی مرز ۳۰ سالگی زندگی میکنه 🧚‍♀️ARMY