2777
2789

من خیلی 5تن رو دوس دارم اما حضرت عباس رو یه طور دیگه ای دوست دارم عاشق مرام و معرفت آقا هستم،الان باردارم بارداریم رو مدیون آقا ابالفضلم اسمشون میاد ناخداگاه اشکم سرازیر میشه،علاقم خیلی شدیدتر شده میخوام بدونم من انقد گریه میکنم ممکنه برای بچه مشکلی پیش بیاد؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیز دلم انشالله که پنج تن محافظ نی نی قشنگت باشه با گریه چیزی نمیشه اما تو دلیت تمام حس های تو رو متوجه میشه قربون آقا برم که آنقدر همه دوستش دارن تاج سرمون حضرت عباس لطفا کمی رعایت کن و سعی کن شادتر بشی

ز دیار ایران باستان خاندان پر شکوه هخامنشیان اصالت ستودنی بختیاری فرزند زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست شیدا و دیوانه فوتبال طرفدار سه آتیشه استقلال کبیر 💙🏆💙🏆💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه و عظمت ایران آسیا 

دائما هم نوحه گوش میدم تو اینستا هم انقدر که نگاه کردم اکسپلورم همش حرم آقاس برای همین اشکام میادو ت ...

سعی کن گریه هاتو کم کنی بجاش قران بخون نماز بخون زیارت برو 

به فقرا کمک کن 

نگارش پایان نامه، پروپزال، انواع مقاله، پاورپوینت؛ تایپ فایل صوتی، ترجمه با قیمت دانشجویی

نه مطمئن باش فقط انشاءا... فرزندت زیر سایه ی حضرت عباس به دنیا میاد و بزرگ میشه و انشاءا... به آقا م ...

ممنونم،من همش به خانم ام البنین میگم خوش به حالتون که خدا پسری مثل حضرت عباس بهتون عنایت کرده،