2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نههههه اونم املتههه

نقطه ی رجیمت افتاده؟

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 
نه بابا املت نیم ساعته آماده اس

تو نیم ساعت میتونی کته و تن ماهی اماده کنی 

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 
چون تنها بودم چیزی نپختم به سوسیس اکتفا کردم ولی برای شام قورمه سبزی بار گذاشتم

برای شام سنگین نیست؟ نباید غذای سبک تری باشه؟

مرا‌برگردان‌به‌حالتی‌که‌قبل‌ازتو‌بودم‌و‌سپس‌ترکم‌کن...

آره میتونی خم شی برش داری

چقدر بلایی 😈

برای شام سنگین نیست؟ نباید غذای سبک تری باشه؟

درست میگی عزیزم اما

ما شام زود میخوریم یعنی ساعت ۷ بعد تا ۱۱ که بخوابیم معده مون دیگه سنگین نیست و از طرفی همسرم توی محل کارش ناهارش رو  نمیخوره برای شام که بیاد حسابی گرسنه هستش 

اشهد ان علی ولی الله

چجوریه فکر کنم همدانی ها درست میکنن؟

نمیدونم برای کدوم شهره🥲 ولی دستورش اینجوریه :

اول پیاز به صورت خلالی یا هرجوری که دوست دارید سرخ کنید بعدشم سیر سرخ کنید 

و بعد گردو له شده، کشمش، زردچوبه، نمک، نعنا هم بریزید ( البته چاشنی هاش دل بخواهیه) 

بعد‌ کشک و آب کنید به این مواد اضافه کنید و بذارید بجوشه و غلیظ بشه 

برنارد شاو : حیوانات دوستان من هستند، من دوستانم را نمی‌خورم💚❤️‍🩹🐄🐐🐑🐔🐤🐟 

درست میگی عزیزم اماما شام زود میخوریم یعنی ساعت ۷ بعد تا ۱۱ که بخوابیم معده مون دیگه سنگین نیست و از ...

ببخشیدا که پرسیدم اصلا سوالم اشتباه بود🥲💔ممنون که جواب دادین

مرا‌برگردان‌به‌حالتی‌که‌قبل‌ازتو‌بودم‌و‌سپس‌ترکم‌کن...