2777
2789
عنوان

من حاملم همش استرس دارم هر روز بچم چجوری میشه یعنی

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 25 پست
یدونه دارم ۴ سالشه دیگه بچه نمیارم اصلا همسرمم مخالفه بنظرم حیف میشن بچه هامون گناه دارن

منم نظرم همینه .اما شوهرم خیلی مثبت اندیشه برای بچه.بهش میگم نه اب هست نه برق نه امنیت .میگه درست میشه همه چی

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم

شما که میدونی بچه یجوری میشه چرا فکری به حال استرس نمیکنید ارامش وتغذیه تو دوران بارداری بالاترین لطفیه که به بچه میدید لطفا زودتر به فکردرمان باشید تا یه نوازد سالم ارام دنیا بیارید درنهایت زحمت خودت کمترمیشه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی جون عزیزم معلومه خیلی ذهنت درگیره و همین استرس زیاد باعث شده سردرد و کلافگی بگیری. وسواس فکری ادمو از پا میندازه… ولی بدون بچت قرار نیست مثل نگرونیای تو بشه بچه با ارامش و عشق بزرگ میشه نه با فکرای تکراری تو سرت. اگه خودتو اروم تر کنیهم حالت بهتر میشه هم روی بچت تاثیر خوب میذاره. کم‌کم یاد بگیر ول کنی و بیخیالی رو تمرین کنی. چون بچه هم انرژی مامانشو میگیره.

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

فقط از لحاظ سلامتی چیزیش نشه..گریه باشه اشکال نداره

مثل خودت استرسی میشه 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه 

منم نظرم همینه .اما شوهرم خیلی مثبت اندیشه برای بچه.بهش میگم نه اب هست نه برق نه امنیت .میگه درست می ...

حالا که بچه دوست داره صبر کنین ببینیم چی میشه آخر این وضعیت بعد انشالله اقدام می‌کنی البته هرچی خدا بخواد 

https://abzarek.ir/service-p/msg/2277698