2777
2789

۲۰ هفتمه.....من یه سری وسواس خاص دارم که هر روز استرس زیادی رو متحمل میشم به خاطرش اصلا آدم بیخیالی نیستم به همه چیز خیییلی فکر میکنم جوری که کلافه میشم و آرامشم بهم میخوره..هر روز سردرد میگیرم پشت سرم درد میگیره انقد فکر میکنم...یعنی من هر ثانیه استرس دارم یعنی بچم چجوری میشع؟

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گریه عو میشه

فقط از لحاظ سلامتی چیزیش نشه..گریه باشه اشکال نداره

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

واقعا کار اشتباهی کردیم بچه هامون و دنیا آوردیم تو این کشور

چند تا بچه دارین؟ من همسرم گیر داده بچه دوم بیاریم.حالم بده

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم

فقط از لحاظ سلامتی چیزیش نشه..گریه باشه اشکال نداره

میدونی چرا گفتم گریه میکنه؟ چون استرس تو باعث میشه بچه کولیک بگیره یعنی شیر بخوره دلدرد بشه و همینطور ممکنه استرس باعث اختلال یادگیری تمرکز بچه بشع اینا اگه مرتبط با سلامتیش نیست پس چیه ؟

در تتیجه یه فکری واسه استرست بکن هرچه زودتر