2777
2789
عنوان

امضا روی برگه سفید

34 بازدید | 4 پست

اونروزی رفته بودم بانک بعد آخر وقت بود  کارمند بانک ازم روی برگه سفید بزرگ امضا گرفت بعدا یه فرم داد بهم گفت اونو امضا کن هرچی بهش گفتم برگه سفید رو بده اصلا میست و نابود شد گفت چی برگه سفید چی کی حالا الان یادم افتاد یهو میگم نکنه چیزی روش بنویسه امضام پاشه من تو کار دشمنی زیاد دارم

اون‌بگه ، تو چرا روی برگه خالی رو باید امضا کنی 😁😂

اخه گفت امضات ثبت نشده میخوام‌اسکن کنم منم ساده بعد روی یه برگه دیگه گفت پر کن اسکن کنم فقط الان اون برگه سفید و خوب چرا گرفت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون‌بگه ، تو چرا روی برگه خالی رو باید امضا کنی 😁😂

یعنی اتفاقی میوفته با اون برگه دوشنبه برم پیش رییس بانک دوربی نو چک کنه اخه این کارمندش آشنا هم هست کارای کارخونه رو انجام میده همیشه میگم نکنه کسی سفارش بهش داده بوده که امضا بگیره

یعنی اتفاقی میوفته با اون برگه دوشنبه برم پیش رییس بانک دوربی نو چک کنه اخه این کارمندش آشنا هم هست ...

نمیدونم برای من پیش نیومده همچی چیزی 😂😂😂ولی فک نکنم مشکلی باشه ،بیخیال 

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......